De allereerste letters

dinsdag 22 februari 2011

Lieve allemaal,

Dit is het eerste bericht dat ik plaats op Pretty Brilliant, mijn kindje in weblogland. Al maanden droom ik van een eigen beautywebsite, waar ik mijn liefde voor make-up en schrijven op los kan laten. Mijn naam is Joyce Nafzger, ik ben 17 jaar en ik ben geweldig verliefd op make-up. Deze liefde wil ik graag delen op deze blog, genaamd Pretty Brilliant. Een combinatie van beauty met brains, het begin van een blog die hopelijk succesvol wordt en de kans krijgt te groeien. 
Ik ga zoals elk zeventienjarig meisje braaf naar school en ben ik dit jaar beland in de hel die examenjaar genoemd wordt. Na zes jaar door het vwo ploeteren, is het bijna zover en mag ik eindelijk de middelbare school verlaten. Een echte eigen website kopen en ontwerpen, zal dan ook mijn missie worden als ik mijn diploma op zak heb. Tot die tijd kan ik op deze website goed van start gaan en hoop ik dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven als ik nu al doe.

Veel liefs,

Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio