Ordered goodies: Beauty By Elke

dinsdag 22 februari 2011


Beauty by Elke is de webshop van de Belgische Elke Tuteleers. Elke is een gecertificeerd nagelstyliste sinds 2008 en heeft daarnaast een passie voor beauty en make-up. Deze passie heeft ze verwerkt tot een overzichtelijke, goed gevulde webshop vol mooie, moeilijk verkrijgbare producten. Van de bekende Seche Vite topcoat tot NYX – waar veel Nederlandse beauty’s een moord voor zouden plegen, en van het sprookjesachtige merk Lime Crime tot de voorloper onder de nagellakjes Konad.
Naast make-up verkoopt Beauty by Elke allerlei andere verzorgingproducten, sieraden en handige toebehoren, zoals badzout, Sigma kwastensets, sieradenrekjes en soy sents. Dit neemt niet weg dat het make-upassortiment ontzettend breed en veelzijdig is.


Na een aantal slechte ervaringen met webshops, ben ik ietwat wantrouwender geworden qua betaling. Toen ik na 10 minuten nog geen betaalbevestiging had ontvangen, was ik bang weer in een hel terecht gekomen te zijn. Natuurlijk was dit niet het geval! Twee minuten later stond een duidelijke orderbevestiging in mijn mailbox vergezeld door een mailtje van de eigenaresse met een kopie hiervan, zodat ik me nergens zorgen om hoefde te maken.
Na drie werkdagen ontving ik het pakje al uit België, netjes verpakt in een bubbeltjesenveloppe en versiert met een ‘voorspoedig Nieuwjaar sticker’. Persoonlijke service, daar houden we van. In het pakketje trof ik twee lippenstiften van NYX aan, in de kleuren Flower en Paris, een Pearl Mania Pigment Powder in de kleur Silver en een lang zwart NYX eyelinerpotlood. Dit eyelinerpotlood ben ik direct na de foto’s maken weer verloren, dus kan ik helaas ook niet reviewen – chaoot in een dop noemt men dat. De producten kwam allemaal heel en netjes aan en erbij zaten twee visitekaartjes van Elke en een telefoonaanhangertje, als extraatje.

 Zoals een echte beautaholic zich betaamt, werd er de volgende dag flink geëxperimenteerde met de lipsticks en het pigmentpowder. Het pigmentpowder wordt geleverd in een klein potje van 5ml en is verzegeld met een sticker. Nu lijkt 5ml ontzettend weinig, maar ik kan me voorstellen dat mensen hier jaren mee doen. Omdat het een poeder is, heb je bij elk gebruik maar beduidend weinig nodig. Daarbij is deze powder ontzettend goed gepigmenteerd, zeker als je hem aanbrengt met een natte kwast zul je versteld staan van de zilveren glitters die je oog omringen. Zeker een aanrader! Ik kan niet wachten om een gouden en een bronzen poeder aan te schaffen. Voor € 2.40 heb je al een NYX pearl mania pigment powder.

De lippenstiften ben ik minstens zo enthousiast over, prachtige pigmentatie, goed hydraterend en de kleuren zijn precies zoals verwacht. Zo zie je maar dat een goede service – Beauty by Elke heeft alle producten op de site geswatcht – leidt tot een tevreden klant. De round lipsticks blijven zeker een halve dag zitten, mocht je geen extreem gekke dingen doen. Ik kan hiermee thee drinken, koekjes eten, kletsen en er tegenlijkertijd met getinte lippen goed bijstaan. Can’t ask for more. Flower is een warme, fuchsia roze lipstick met shimmer en een frosting finish en Paris is een matte warme, creamy oudroze lippenstift. Deze lipsticks zijn normaal te koop voor € 3.25, maar Flower is momenteel in de aanbieding voor een luttele € 1.75 waar je hem zeker niet voor mag laten liggen. Mochten roze tinten je nu niet zo bevallen, kijk dan gerust nog eens op de webshop, er is keus genoeg.
Het is jullie waarschijnlijk duidelijk, ik ben ervan overtuigd dat deze webshop voldoet aan alles wat je van een webshop verwacht. Persoonlijke service, goed verpakte producten, een uitgebreid assortiment, kwalitatief geweldige producten, eerlijk advies en een eigenaresse met een hart voor haar zaak. Ik zeg dan ook met plezier: Bezoek www.beautybyelke.be eens, wie weet staat er een glimmende lipstick op jou te wachten!

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio