Review: S-he Stylezone Nail Polish

donderdag 24 februari 2011

Photobucket

Een van mijn favoriete adresjes voor goedkope make-up en verzorgingsproducten is for sure de DM in Duitsland. DM is een Duitse drogisterij, vergelijkbaar met Kruidvat, met een groot assortiment aan producten en een erg fijn eigen merk. Toen ik afgelopen zomer met mijn vriend door een Oostenrijkse shoppingmall slenterde, spotte ik er een van de vele vestigingen en besloot ik snel een kijkje te nemen. Ik verliet de winkel met in mijn tas reinigingsdoekjes, nagellakremover en een geweldige nagellak, die de nodige aandacht verdient.


Photobucket
De nagellak is het het merk S-he Stylezone, een eigen merk van DM. Hij sprong meteen er tussenuit bij een blik op het rek, door zijn mooie roze kleur en kleine chromeglitters. Op de verpakking staat dat het de kleur 427 quick dry is. Toen de grote test kwam – het aanbrengen – werd ik alleen maar verliefder op dit product. Voor € 2 had ik een nagellak aangeschaft in een prachtige kleur, die dekte in een laag en snel droogde. Een gehaast persoon als ik vergeet al eens snel, dat ze net haar nagels had gelakt, dus dit is zeker ideaal. Misschien is het flesje niet het mooiste wat ik ooit heb gezien, maar als ik in mijn nagellakdoosje rommel op zoek naar een kleurtje, kom ik gewoon graag bij deze uit. Dus, ben je op zoek naar een bijzondere, budgetproof, quick dry, chrome nagellak en ben je in de buurt van Duitsland? Ga zeker eens even langs bij DM en houd een pitstop voor het nagellakrek.

4 comments:

Maya zei

mooie kleur! ;)

Romy zei

Leuke kleur!

Romy zei

Je hebt nu al een leuke blog, ga je zeker vaker bezoeken :) En de bodybutter is wel wat harder om uit het potje te krijgen en het is best wel dik, maar je kan het wel gewoon normaal uitsmeren :)

Suzanne zei

Wauw, wat is dit een mooie kleur!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio