Scoop: Nieuwe Catrice Collectie – De foundations

maandag 28 februari 2011

Photobucket
Bron: Lacquerdicted
Gisteren hebben jullie kunnen lezen over de nieuwe lippenstiften in het assortiment van Catrice en vandaag zijn de foundations aan de beurt. In dit artikel laat ik jullie de vier nieuwe foundations zien, in de kleuren die begin maart worden uitgebracht. Als we het hebben over nieuwe Catrice foundations, hebben we het over:  Skin Finish Compact Powder, Matt Mousse Make-Up, Infinite Matt Up to 18H en Photo Finish Liquid Foundation 18H. Een poeder, een foundation in mousse-vorm en twee vloeibare foundations die je maar liefst 18 uur houdbaarheid beloven. Als je meer wilt weten over de nieuwe Catrice foundations, de kleuren en de bijbehorende prijzen, lees dan vooral verder.

Photobucket
Het eerste nieuwe product op foundationgebied is de Skin Finish Compact Powder. Een poeder dat zowel geschikt is om matte af te poederen, als om als foundation te gebruiken. Als je maar een lichte dekking nodig hebt dan voldoet deze poeder vast. Voor de zomer lijkt dit poeder me heel fijn, want terwijl foundation van je gezicht afsmelt blijft deze – hopelijk – mooi zitten. De Skin Finish Compact Powder is de vervanger van een andere compact powder, waarover ik niet meer dan lof heb gehoord. De Skin Finish Compact Powder zal verkrijgbaar zijn in zes kleuren, voor € 3.99 per stuk.
Photobucket
Het tweede product is de Matt Mousse Make-Up, waar de kleuren helaas nog niet van bekend zijn gegeven. Toen ik begon met make-up, kreeg ik van mijn moeder een Maybelline mousse foundation. Nog steeds vind ik een mousse foundation erg fijn op momenten dat je iets meer dekking nodig hebt. Heb je een puistje aangestipt met groene foundation om het rood te vervagen, doe er dan een laagje hiervan overheen om het groen te neutraliseren. Ideaal en heel zuinig in gebruik. Genoeg meisjes gebruiken deze foundation ook over het gehele gezicht. Mocht je dit willen doen, wees dan voorzichtig en doseer met mate. Zet een paar kleine stipjes verdeeld over je gezicht en zorg dat je het goed inwrijft om een cakey effect te voorkomen. De Matt Mousse Make-up komt in de rekken voor € 4.99 per stuk.

Photobucket
De Infinite Matt Up to 18H is het derde product in het rijtje van vandaag. Deze vloeibare foundation belooft een matte 18 uur houdende dekking te geven. Op de verpakking staat verder nog vermeld dat de foundation moet hydrateren, een glimmende huid tegengaat, lang houdt en vrij is van olie. Ik hoop dat hij deze eigenschappen ook daadwerkelijk bevat, want dan zou hij geschikt zijn voor elk huid type. De droge huid zou gehydrateerd worden en de vette huid zouden gedurende dag niet gaan glimmen. Het flesje is van glas en ziet er erg mooi uit, helaas is daardoor de prijs ook niet meer zo low budget als we gewend zijn. De Infinite Matt Up to 18H wordt voor € 6.49 per stuk.
Photobucket
Het laatste nieuwe product in de schappen bij de foundations is de Photo Finish Liquid Foundation 18H. Deze foundation deed me meteen denken aan de Revlon Photo Ready Foundation, een zeer gewilde foundation in blogland die niet verkrijgbaar is in Nederland. Een Photo foundation is niet nodig voor de alledaagse dag, maar uitermate geschikt voor een avond uit of een gala. Hou je van stappen en feestjes waar de nodige fototoestellen opduiken, dan is dit je beste vriend. Hij zal iets meer dekking geven en zorgen voor een natuurlijke glans die niet te is. De Photo Finish Liquid Foundation 18H zal verschijnen in 5 tinten, voor € 6.49 per stuk.

Persoonlijk hou ik ervan een foundation geheel op te maken. Als mijn foundation op is, zal ik zeker even een spieken in het nieuwe rek. De pluspunten van de collectie zijn de vernieuwende, mooie verpakkingen, de variatie aan producten en vooral aan kleuren. Er zitten een paar goede lichte tinten bij, voor de porseleinen poppetjes onder ons, maar ook mooie donkere kleuren voor de getinte of bruine huid. Het grootste minpunt van de gehele nieuwe Catrice collectie weerspiegelt zich het meest op de foundations. Alle producten zijn € 2 à € 3 duurder geworden. Let’s hope they’re worth it. Ik geniet in ieder geval nog even van de eyecandy foto's.

3 comments:

Michelle zei

Erg leuk! Ik hoop dat ze ook bij mijn Kruidvat komen, die is echt heel klein en ze hebben daar ook niet de LE van Catrice. Maar ik hoop het in ieder geval wel :)

Unknown zei

@Michelle: Als het goed is wordt de oude standaard Catrice collectie in alle Kruidvats vanaf week 10 vernieuwd. Ik woon zelf ook in een klein dorp en daar duurt het af en toe wat langer. Maar ik neem aan dat ze ook bij jou komen. (:

Michelle zei

Oké, nou ik hoop het! Ik wil die Photo Finish Foundation <3

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio