Scoop: Nieuwe Catrice Collectie – Ultimate Shine Moisturising Lip Colour

maandag 28 februari 2011

Photobucket
De afgelopen dagen heb ik heel wat geschreven over de uitverkoop in de Catrice rekken bij het Kruidvat. Niet voor niets kon je artikelen met 50% in je mandje leggen, nee deze producten gaan uit het assortiment of worden vervangen voor een nieuw, hopelijk verbeterd product. In verschillende series, per product of soort, ga ik jullie de nieuwe Catrice producten laten zien. De eerste in de serie van Scoop: Nieuwe Catrice Collectie gaat over de nieuwe Ultimate Shine Moisturising Lip Colour. Een hele mond vol, hopelijk wel een mooi gestifte mond die ons beautylovend hart sneller laat kloppen.

Photobucket

Catrice brengt begin maart heel wat nieuwe producten op de markt, waaronder twee nieuwe lippenstiften. De oude, bekende Catrice lippenstiften verdwijnen uit de schappen en maken plaats voor de Ultimate Shine Moisturising Lip Colour en de Ultimate Colour Intense Lip Colour. De eerst genoemde, de Ultimate Shine Moisturing Lip Colour, ga ik jullie laten zien. Ik heb ze gesorteerd op kleurnummer en de namen erbij gezet. Over de kleuren kan ik op dit moment nog niet echt iets vertellen, net zoals jullie moet ik ook beoordelen aan de hand van het plaatje. Ik neem aan dat de Ultimate Shine Moisturing Lip Colours de vervangers zijn van de Absolute Moisture lipsticks.

Photobucket

Waar ik de lipsticks wel op kan beoordelen is op kleurvariatie, prijs, naamkeuze en uiterlijk. Ik vind persoonlijk de hulzen op de foto’s er mooi uitzien, maar ik vrees voor een goedkoop plastic uiterlijk in real-life. De prijs van de lipsticks wordt € 3.99 per stuk. Dit is een euro meer dan de Absolute Moisture lipsticks. Catrice heeft met de nieuwe collectie ook de prijzen “behoorlijk” aangepast. Nu moet je prijs kwaliteit goed tegen elkaar afwegen. Als deze lipsticks nog beter hydrateren, mooier dekken en prachtige kleuren hebben, dan ben ik namelijk bereid die ene euro meer neer te tellen. Wel, hoop ik dat Catrice in haar achterhoofd houdt dat veel jonge meisjes de producten gebruiken en ze de drugstore prijzen de komende jaren niet te zeer verhogen. Wat mij persoonlijk echt aanspreekt in deze lipsticklijn is de variatie in kleur. Er is voor ieder iets wils, van felrood tot kastanjebruin. Daarbij doe ik graag mijn petje af voor de creatieve breinen achter Catrice, want ook bij deze producten zijn de namen geweldig. Ze zijn pakkend, humoristisch en blijven hangen - zeg nou zelf Ketch-me-up. Wat mij betreft zeker een pluspunt.

Photobucket

Om een lang verhaal over het nieuwe product van Catrice, genaamd Ultimate Shine Moisturising Lip Colour, kort te maken: De Ultimate Shine Moisturising Lip Colours zullen verkrijgbaar zijn vanaf begin maart bij Kruidvat. Deze producten en kleuren zijn niet limited edition en zullen te koop zijn voor € 3.99 per stuk. Ik ben in ieder geval nieuwsgierig genoeg om er een paar aan te schaffen onder het mom ‘het is voor de site’.

Photobucket

3 comments:

Kashmira zei

Daar zitten hele mooie kleuren tussen! Ik ben benieuwd!

SJM zei

Ik heb 040 Berry Me! vandaag gekocht, en ik moet zeggen dat de kleur ontzettend afwijkt van het plaatje... ik heb hem nog niet getest, dus ik kan niks zeggen over dekking, uitdroging etc. :)

Unknown zei

@SJM: De kleuren van de persfoto's wijken meestal ietwat af van de werkelijke kleuren. (: Ik heb tot nu toe hele positieve reviews over de lipsticks gelezen, dat ze zowel hydrateren als mooi dekken!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio