Shopped: Catrice Sale bij Kruidvat

woensdag 23 februari 2011

Photobucket
Altijd als ik eventjes de stad in duik, moet ik langs het Kruidvat. Simpelweg om even een paar nieuwe producten te testen of een goede aanbieding te ontdekken. Toen ik dat gisteren deed, werd ik aangenaam verrast. Er was een sale van 50% op geselecteerde Catrice en Essence producten. De sale-producten van Essence spraken me niet zozeer aan, maar de Catrice koopjes des te meer. De 50% was geldig voor alle producten die uit het Catrice schap zullen verdwijnen, begin maart. Dit betreft de Mineral powder en blush, Liquid eyeliner, Absolute moisture lipsticks, bepaalde nagellakkleuren – zoals Clay ton my hero en de gewone lipsticks. Omdat ik Catrice een heel fijn budgetmerk vind, besloot ik de afgeschreven producten een kansje te geven en een deel uit te laten maken van mijn stash.

Ik nam als eerste twee lipsticks mee. Hierbij heb ik even staan twijfelen tussen de standaard lipsticks – in de grijs/zilveren verpakking – en de Absolute Moisture lipsticks. Ten slotte ben ik toch voor het tweede alternatief gegaan, omdat ik er al goede ervaringen mee had. Ik ben een ontzettende twijfelkont en daarbij ook echt een little-spender, dus ik wilde zo veel mogelijk meenemen voor zo min mogelijk geld. Uiteindelijk heb ik gekozen voor twee Absolute Moisture lipsticks. Een in de kleur Gentle Beige en de ander in de kleur Gentle Nude. Gentle Beige leek mij de ultieme kleur om een start te maken met nude lippies, een trend waar we ook dit seizoen niet onder uit komen. Gentle Nude is een prachtige, beetje oud-roze kleur, die mooi zal staan bij elke huidskleur. Een test-product en een ‘wauw-ik-ben-verliefd-product’ dus. Voor € 3 was ik dan ook de trotse bezitster van twee mooie, creamy lipsticks.

Het tweede product dat ik niet achter wilde laten, is de Catrice Mineral Soft Powder Rouge. De omschrijving op de achterkant overtuigde me: ‘Delicate powder rouge with more than 80% mineral and silk ingredients.' Also suitable for sensitive skin. Free of perfumes. Dermatogically tested.’ In de winter moet ik iets beter op mijn droge, gevoelige huidje letten. Als dit product mijn wangen een mooi tintje geeft en geen schade aanricht is het van harte welkom. De verpakking is simpel en mooi, een goedkope versie van MAC. Het product bevat 5 gram, een voor mij redelijke hoeveelheid, aangezien ik elke dag afwissel van blush. Ik koos voor de kleur Coral Sand, een koraalachtige peachy kleur, maar ik heb nu al besloten dat ik het broertje Light Burgundy – oudroze met een bruintintje – ook nog graag zou willen hebben. De blushes kosten eerst € 3 en zijn nu in drie kleuren verkrijgbaar voor € 1.50.

Het laatste, maar zeker niet minst leuke product is de Liquid Eye Liner, in de kleur 010 Blackest Black. Deze wilde ik graag meenemen omdat het dunne, goed doordrenkte kwastje er makkelijk uitzag. Dit zou zomaar een hele fijne liquid eye liner kunnen zijn. Ik ben niet de allerhandigste met dit vloeibare spul, dus ik hoop dat het product me op weg helpt in de wereld van simpel te zetten cat eyes en winged eyes. Als het niet het de holy grail op Liquid Eyeliner gebied is, zal dat ook geen heel groot probleem zijn, voor € 1.15.
Photobucket
De reviews van alle producten volgen nog, als er suggesties zijn voor welke review als eerst moet verschijnen: Be my guest. Op dit moment staan alle productjes op mijn bureau te schitteren en te wachten tot ze gebruikt worden.

1 comments:

Beautista zei

Waarom kom ik nooit zulke goede producten in de sale tegen =(
De lipsticks lijken me erg mooi!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio