Tip: 3 Suisses Folies de Paris

zaterdag 26 februari 2011


Ik hou van Parijs en vooral van haar winkels. Jammer genoeg is het niet om de hoek en reikt mijn budget niet uit om het eens per week te bezoeken. Gelukkig bestaat de webshop www.3suisses.nl. Een webshop die la mode Française verkoopt. 3 Suisses is een webwinkel met een volledige collectie Franse modeartikelen voor dames, heren en kinderen. Nu zul je denken: "Ja leuk! Parijsse mode. Maar die is duur!" Nee hoor, die is helemaal niet duur, die is betaalbaar. In dit artikel wil ik je vertellen hoe je voor weinig geld de meest modieuze items aan je garderobe mag toevoegen.

Een tijd geleden kwam ik per toeval op de site van 3 Suisses terecht. Mijn eerste gedachte was dat ze wel een paar leuke items hadden, maar de koopwoede bleef nog uit. Ik besloot me aan te melden voor hun nieuwsbrief. Op de website stond namelijk dat je als abonnee op de nieuwsbrief kon genieten van kortingen in avant-première en exclusieve aanbiedingen. Dat laat een shopaholic zich natuurlijk geen twee keer zeggen.


De nieuwsbrief is een echte aanrader om voor weinig geld, goede mode-items te scoren. Zo is de aanbieding van vandaag en de komende vier dagen: Een moltonjasje, afgeprijsd voor € 18,99. De originele prijs was € 32. Een moltonjasje is een gevoerde blazer van casual katoen, dat momenteel veel gespot wordt op fashionblogs. Terwijl je normaal voor een blazer, al is het maar een H&M’tje, al snel € 50 betaalt, kun je met de aanbiedingen genaamd Folies de Paris flink was geld besparen.

Ik raad je aan om eens een kijkje te nemen op deze mooie webshop. Niet alleen is het assortiment groot en loont de nieuwsbrief zich, ook de sale is echt de moeite waard. Op dit moment is de sale opgelopen tot 60% korting, geldend op zeer uiteenlopende producten – van lingerie tot t-shirts. Meld je zeker aan voor de nieuwsbrief voor een paar fijne aanbiedingen, mooie stylingtips en goede koopjes. Als Parijs niet naar jou toe komt, dan haal je haar mode zelf in huis.

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio