Tip: Hunkemöller sale

maandag 28 februari 2011

Hunkemöller is een begrip in de vrouwenwereld, het is de winkel die lingerie lijkt te ademen. Ik behoor tot de ondergoed-passen-hatende-vrouwen en moet dan ook bijzonder goed in mijn vel zitten om weer eens een uur uit te trekken voor een bh-festijn. In een winkel is het licht altijd net iets anders, voel je je net iets minder slank en zorgen de dikke beveiligingsknoppen ervoor dat het ondergoed net niet zit zoals je graag zou willen. Ondanks dat alles, heeft een vrouw mooie lingerie ‘nodig’ en vind ik het dan ook heerlijk om op internet te jagen naar nieuwe setjes. Toen ik vandaag mijn wekelijkse bezoek maakte op www.hunkemoller.nl, kwam ik erachter dat ze een hele mooie sale hebben, maar liefst 20% op de gehele collectie. Thuis, achteruit gezakt, kwijlen bij de mooiste setjes en je winkelwagentje volladen. Heerlijk!

Het klinkt misschien cliché maar: ‘Lingerie maakt de vrouw’. Dat klein beetje extra push-up of die mooie kanten string maakt ons vrouwen gelukkig. Uit onderzoeken blijkt echter dat veel vrouwen lingerie kopen in foute maten of ze er simpelweg te weinig aandacht aan besteden. Dat is zo vreselijk zonde, elke vrouw heeft van nature een prachtig lichaam, mits je het behandelt op een passende manier. Een koopje is snel gedaan, maar besef dat ondergoed iets is dat je dagelijks draagt. Het is niet een kledingstuk dat je eens in de twee weken uit de kast trekt. Nee, ondergoed geeft je dat kleine beetje extra vrouwelijkheid en het oog én de mannen willen ook wat. If love is blind, why is lingerie so popular?
Photobucket

Hunkemöller heeft een vaste outlet, waar in je bh’s kunt scoren voor € 5 per stuk. Het vervelende aan deze outlet is dat je totally freakin’ in love bent op een bh en het bijbehorende broekje spoorloos is. Gelukkig is nu de sale aangebroken. De sale van 20% geldt op de gehele collectie, behalve op sale-artikelen. Hartstikke fijn natuurlijk, want helaas kost de Hunkemöller kwaliteit normaal gesproken nogal wat. De sale betekent dat je die net te dure bh van € 30 nu aan kunt schaffen met € 6 korting. Badjassen zijn momenteel zelfs te koop voor € 10, dat betekent € 20 korting. Hell yeah! Ik heb mijn favorieten alvast op een rijtje gezet en ga moederlief met grote puppyogen aankijken – lange leve het anti-kleedgeld regime.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio