Bloglovin, you must love it!

maandag 28 maart 2011

Photobucket
Bloglovin, je favoriete hobby of een onbekend fenomeen. Follow me on Bloglovin, where’s all the fuz about? In dit artikeltje wil ik jullie graag uitleggen wat Bloglovin is, waarvoor je het kunt gebruiken, waarom het gebruik ervan aan te raden is en wat ik ermee te maken heb. Geloof me, het is zo handig, dat als je het eenmaal gebruikt, je niet meer terug wilt!Ten eerste wil ik je graag zeggen: ‘Bedankt voor je – trouwe – bezoek aan Pretty Brilliant.’ Het geeft me onwijs veel energie en positiviteit om te bloggen, als ik weet dat mensen graag lezen wat ik schrijf. Pretty Brilliant bestaat nog maar heel kort, maar gemiddeld trekt deze site toch zo’n 150 bezoekers per dag. Ik wil je dan ook graag duidelijk maken dat het zonder jou – ja jou – het voor mij heel wat minder leuk is om elke dag op te staan en te gaan slapen. Door jullie sta ik op met een frisse update en ga ik slapen met het beantwoorden van de gezellige comments. Dus bij deze: Thanks a lot girls!
Bloglovin is een programma dat het lezen van je dagelijkse portie ‘blogs’ makkelijker, sneller en effectiever maakt. Naast mijn blog lees je er vast nog tientallen anderen. Dagelijks bezoek je meerdere blogs voor lekkere recepten, duidelijke reviews, spannende scoops of persoonlijke blogs of vlogs. Natuurlijk hartstikke leuk, maar het kost nogal wat tijd. Je weet nooit wanneer een blogger geupdate heeft en je favorieten raken overvol. Hiervoor is dus een oplossing, genaamd: Bloglovin.

Bloglovin is een internetsite waarmee je al je favoriete blogs kunt volgen en snel kan zien welke van deze blogs een nieuw artikel geplaatst hebben. Zo heb je niet langer de ‘heeft-ze-wel-geupdate-en-de-overvolle-favorietenmap-problemen’. Om je aan te melden hoef je enkel naar www.bloglovin.com te surfen, door je emailadres in te vullen en een wachtwoord te kiezen. Dat is alles wat je moet doen om ‘lid’ te zijn en op de hoogte te blijven van alle leuke blogs op het web. Bloglovin is gratis en spamvrij, je zult nooit een emailtje of een rekening ontvangen. Bloglovin is enkel ontwikkeld om het lezen van meerdere blogs makkelijker te maken!
Photobucket
Om mij te volgen op Bloglovin, kun je klikken op de blinkende Eiffeltoren in de linkerbalk of naar mij zoeken op www.bloglovin.com. Als je me wilt zoeken kun je rechtsboven in de balk het webadres www.prettybrilliant.blogspot.com intoetsen en klikken op de knop ‘Follow’. Op het moment heeft Pretty Brilliant 15 followers, maar dat kan natuurlijk tien keer beter! Veel plezier met het ontdekken van Bloglovin! Als er nog vragen zijn, stel ze gerust in de comments.

9 comments:

Madelon zei

Bloglovin is erg handig, ik volg je er ook mee ;)

Malou zei

handig zeg! ik volg je nu omdat ik de updates op je Hyves en Facebook zie haha! : )

Miss make-up and the city zei

Bloglovin is zo handig! Ik gebruik het zo vaak!

Anne zei

Ik heb geen bloglovin, maar als je een knop had dat ik je met google kan volgen dan had ik dat natuurlijk wel gedaan ^^
& natuurlijk kom ik terug op je blog, het is super leuk <33.

Unknown zei

@Anne: Mijn excuses, dat mijn blog nog niet voorzien was van een Google follow knopje. Ik heb het snel toegevoegd. Je vindt het in de linkerbalk bijna helemaal onderaan. (:

Bedankt voor het volgen allemaal!

Anne zei

Maakt niet uit hoor meid, ik volg je nu wel <33. Volg je me terug? ^^

Unknown zei

@Anne: Fijn! (: Hopelijk ontdekken u ook meer mensen Google Friend Connect. Pas mijn site graag zo aan, dat jullie terugkomen. Ook jou volg ik!

Unknown zei

Ik ben je gaan volgen via bloglovin'
Ik zie nu net onder aan je site ook staan dat ik je via Google friend connect (GFC) kan volgen. Ik kwam het toevallig tegen, omdat ik wat naar beneden scrolde. Je kan meteen je volgens via GFC boven aan je blog zetten, zodat mensen het meteen zien!

Unknown zei

@Kelly:
Dankjewel! Hartstikke leuk, ik heb de GFC naar boven verplaatst, onder het Bloglovinlogo. Ik had het gisteren pas toegevoegd aan mijn site, maar het is inderdaad een veel beter idee om hem iets hoger te zetten. Ik hoop dat hij nu beter zichtbaar en makkelijker vindbaar is. Dankjewel voor je hulp!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio