EOTD: For the First Time

zaterdag 26 maart 2011

Photobucket
Voor alles moet een eerste keer zijn, zo ook voor een EOTD op Pretty Brilliant. Op vrijdagen hoef ik me pas later te melden op school en laat ik me graag gaan met de make-up die ik bezit. Zo ook afgelopen vrijdag. Het resultaat: Een look met de Too Faced World Domination Tour Box. De reactie op mijn twitpic? ‘Maak een Eye of The Day of een How to!’ En wie ben ik om niet te gehoorzamen?


Photobucket
Het Too Faced World Domination Tour boxje zagen jullie al eerder op de site langskomen - klik hier - en nog steeds ben ik verliefd. De oogschaduwkleuren zijn prachtig en best uniek. Als ik jullie nu vertel welke kleuren ik heb gebruikt voor deze look - en jullie dan opnieuw een blik werpen op de foto’s – geloven jullie me nooit meer. Mais bon, ik heb de lichtroze, donkergrijze met gouden gloed en de zwarte oogschaduw gebruikt. De lichtroze heb ik aangebracht op mijn hele ooglid en langs mijn onderste wimperrand. Met de donkergrijze heb ik mijn ooghoeken doen oplichten, voor een open blik en de zwarte heb ik gezet in mijn crease en in mijn buitenste ooghoeken. Echter laten de kleuren zich zo mooi blenden en mengen, dat het harde zwarte verdwijnt en plaats maakt voor een haast paarse tint.

PhotobucketPhotobucket
De producten die ik gebruikt heb:
  • Dagcréme: The Body Shop Vitamin E Illuminating Moisture Cream
  • Foundation: Essence Stay All Day 020 Soft Nude - Niet veel nodig met mijn wintersportkleur.
  • Oogschaduw Basis: Miss Helen Eyeshadow Base
  • Oogschaduw: Too Faced World Domination Tour All Acces Backstage Beauty Collection
  • Oogpotlood: Basic Automatic Liner
  • Mascara: L'oréal Telescopic Carbon Black
  • Blush: Too Faced World Domination Tour - zichtbaar op foto
Photobucket
Ik vond dit hartstikke leuk om te schrijven en hoor graag van jullie wat jullie van de ooglook vonden. Zijn er dingen die ik anders moet doen? Zien jullie nog graag een how-to? Let me know <3

Ps. Voor de supernieuwsgierigen, de twitpic waarmee het allemaal begon. Volg me vooral ook op twitter, @JoyceNafzger: 
Photobucket

11 comments:

Miss make-up and the city zei

Mooi, mooi, mooi!! En heb ik al mooi gezegd?
Wow je wimpers zijn wel mega lang, is dat door de mascara of heb jij er zo'n lange?
Dagcréme: The Body Shop Vitamin E Illuminating Moisture Cream is dat een goede?

Unknown zei

@Cindy: Wat een lieve reactie! Dankjewel, voor het compliment. Mijn wimpers zijn van nature juist helemaal niet lang, de L'oréal Telescopic Carbon Black is mijn wondermiddel. Het borsteltje werkt heel precies en geeft genoeg lengte en krul. Mijn dagcrème vind ik ook erg fijn. Er zijn twee varianten op. Deze wat ik heb - met shimmer - en de gewone. Deze variant geeft me net dat beetje extra, een mooie gezonde gloed.

Zowel de mascara als de dagcreme zijn dus echt aanraders.

Marjolein zei

Mooie look zeg! En die 1 na laatste foto vind ik ook erg leuk, lekker vrolijk ;)

Fleur zei

Mooie look!
Enneh, ik ben blij dat ik per toeval op jouw blog klikte bij veracamilla :) Leuke blog, en je bent echt een mooi meisje <3

Unknown zei

@Marjolein: Ik had even getwijfeld of ik die erbij zou zetten, ik hou niet zo van de 'kijk ik fotografeer mezelf foto's', maar op deze ben ik ten minste zo gek als ik echt ben.

@Fleur: Wat lief (: Je kunt me ook volgen op Bloglovin, mocht je dat leuk vinden.

Daniëlle zei

Ziet er mooi uit =)

Alyssa zei

Mooi gedaan meis :)!

Silke zei

Heel leuk, foto's zijn ook erg leuk en wat lacht je lief <3

Kashmira zei

Wat een schattige oogjes kijken me aan! Mooie look!

Unknown zei

Dankjewel meisjes, ik ben blij om dat te horen (: Toch altijd spannend om iets wat je nog nooit gedaan hebt, online te zetten.

michelle zei

Wow, je bent echt mooi! En mooie look trouwens <3

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio