Eyeko Japan Earthquake Relief

donderdag 17 maart 2011

Photobucket
Gisteren schreef ik, zoals jullie waarschijnlijk weten, al een artikel over Japan. Klik hier om het artikel te lezen. Over hoe erg de situatie hier is. Hoe ver weg het lijkt, maar hoe dichtbij het komt als je het journaal kijkt. Alle slachtoffers, die zijn besmet met kernenergie. Alle kinderen die hun knuffeldieren zien wegspoelen. Alle moeders die hun kinderen hebben zien verdrinken. Alle slachtoffers, elk mens dat geraakt is door deze ramp verdient onze steun. Eyeko, een geweldige, Britse online shop, is daarom een actie begonnen voor Japan, de Japan Earthquake Relief. Ik ben een Eyeko Ambassador en wil samen met jullie op een mooie manier bij dragen aan het geven van nieuwe stenen om op te bouwen voor Japan.

Deze week kreeg ik een mailtje van Eyeko:
This week our Eyeko Ambassadors take over and give back at the same time! We will donate on your behalf to the Japanese Earthquake Relief by matching all commissions made this week. Eyeko means LOVE in Japanese and we know our lovely Eyeko Ambassadors always unite in times of need. Japan you are not alone.
Photobucket
Normaal gesproken krijg ik als Eyeko Ambassador een kleine commissie als jullie iets bestellen met mijn persoonlijke code: E14546. In ruil daarvoor ontvangen jullie bij je bestelling een extra product. Een mooie deal en een win-win situatie. Nu, tijdens de Japanese Earthquake Relief, geven wij – de ambassadors – echter deze commissie op, om deze te schenken als hulp aan Japan. Zo help je dus, als jij iets bestelt met mijn code, de mensen die getroffen zijn door de ramp in Japan. De actie loopt tot zondag 20 maart, dus twijfel niet te lang. Kijk alsjeblieft eens op de website van Eyeko: http://www.eyeko.com/ en gebruik mijn code E14546. Je wordt niet altijd blij van dit initiatief waarmee je je medemens helpt, maar zeker ook van de lieve producten die je thuis ontvangt.

1 comments:

Tatjana zei

Ja! Ik kreeg die mail ook, echt een goed initiatief van Eyeko!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio