Mini-shoplog: Salebakken Kruidvat 15-03-2011

donderdag 24 maart 2011

Photobucket
Ik ben een echte saleshopper, koopjesjager en het liefst koop ik zoveel mogelijk lowbudget. De sale bakken bij het Kruidvat weten me dus ook altijd weer te boeien. Toen ik vorige week dinsdag mijn tussenuren vulde met een bezoek aan de drogisterij, verliet ik deze met een voldaan gevoel en een kleine buit. De producten die ik scoorde gaan allemaal uit het assortiment of zijn limited edition. Benieuwd geworden?

Photobucket
Swatch Green Grass van www.linnes.nl 

Als eerst kocht ik twee producten uit de Essence I love Berlin collectie. Ik heb deze collectie aan me voorbij laten gaan, omdat ik niet zo zeer het ‘hebben-gevoel’ erbij had. Nu de producten echter minder dan € 1 kosten, kon ik het niet meer laten en zwichtte ik voor twee productjes. De Essence Lip Balm leek me handig voor onderweg. Het potje is fijn compact en laat zich makkelijk meenemen. De kleur Love This City, kwam nog niet voor in mijn lippenbalsemcollectie, dus voor € 1 verwelkomde ik dit potje. Ook kocht ik een nagellak van de lijn, genaamd Green Grass. De kleur is helemaal niet ‘Joyce’, maar wel supermooi. Voor € 0.90 wilde ik de gok best wagen en rekende ik deze af.
Photobucket
De Catrice Urban Baroque collectie vond ik prachtig, maar hij kwam niet echt gelegen. Toen deze lijn uitkwam had ik net een paar grote aankopen gedaan, dus besloot ik het aan me voorbij te laten gaan – met pijn in mijn hart. Elke week staarde ik even – met tranen in mijn ogen – naar de Illuminating Powder, maar ik kocht hem niet. Nu ik de kwast van de lijn in de salebak zag liggen, moest ik hem uit het zakje toveren om te zien of deze het nog een beetje goed kon maken. En ja hoor, deze kwast is heerlijk zacht en ideaal om poeder, bronzer of blush aan te brengen. Op school wilden enkele vriendinnen hem al stelen, maar babes, this one is mine. De kwast kostte € 2.40.

Photobucket
Mijn laatste aankoop was een product dat ik al lang wilde, een wit oogpotlood. Ik vind dat wit oogpotlood een mooie open en lichte blik geeft. Helaas, was ik nog niet in het bezit van eentje. Nu liep ik per toeval langs het salerek – van alle producten die vervangen worden – van Catrice en zag ik daar mijn favoriete oogpotlood de Kohl Kajal Pencil liggen in de kleur White. It was made to be. Na even swatchen was ik erover uit dat ook deze kohl kajal hartstikke fijn was en nam ik hem mee voor de enorme prijs van € 1.

Zo zie je maar, een bezoek aan de Kruidvat is nooit verkeerd. Van welke producten willen jullie alsnog een review of swatches zien? Hebben jullie nog iets gescoord in de salebakken van Kruidvat?

10 comments:

Roos zei

zo'n wit oogpotlood lijkt me echt fijn, want ik sprak eerst met een visagist en die zei dat je ogen daar veel groter van lijken en je blik veel opener word.

trouwens, je hebt echt een leuke en mooie site!
hoe heb je die lay-out zo mooi gemaakt?

Unknown zei

@Roos: Een wit oogpotlood is echt een aanrader, ik gebruik het - sinds ik het heb - haast dagelijks. Het is aan te raden voor gebruik op je waterlijn, langs je onderste wimperrand of in je ooghoeken. Het vergroot je ogen en maakt je blik 'wakkerder'.
Bedankt voor je complimentje, de lay out is bestaand en gevonden via Google. Helemaal onderaan de site in kleine grijze letters kun je vinden wie het heeft gemaakt. (:

Silke zei

Wat ben ik jaloers op jouw aankopen zeg! iedereen heeft het opeens over de sale bakken in de kruidvat maar bij ons zijn er nog helemaal geen sale bakken :(. Anders zou ik die nagellak en lipbalsem ook echt meegenomen hebben, ben op het moment ook fan van wit oogpotlood staat zo 'open' idd :)

Malou! zei

Ben zeer benieuwd naar dat witte oogpotlood! Kan je eens een foto maken waarop je het draagt? Kan me er niet veel bij voorstellen maar het klinkt geweldig!

Marjolein zei

Ik las in eerste instantie slabakken van Kruidvat en ik was wat confused :') Leuke dingen heb je gekocht, ik hou van dat nagellakje :D

Unknown zei

@Silke: Haha, sorry! Het was niet mijn bedoeling om je jaloers te maken. Is Catrice dan ook niet bij jullie in de sale nu? Misschien is het voor jou een idee om eens te kijken op een forum zoals dat van Beautygloss. In het 'Ik zoek topic' kun je vragen of iemand je iets mee nemen. (:

@Malou: Leuk dat je ook langskomt! Welkom <3 Ik zal binnenkort eens een Eye of the Day maken waar ik gebruik maak van het witte oogpotlood!

@Marjolein: Ik moest even lachen om je reactie haha! Het mooie aan het lakje is, dat ik hem nu twee dagen heb gedragen zonder topcoat en het geen enkele chips vertoonde. (: Met maar een laagje!

Alyssa zei

Leuke spulletjes zeg! Ik wist helemaal niets dat jij ook een eigen blog had :D leeuuuuk! Mijn mede-Limburger in bloggerland :D

Unknown zei

Leuke dingen heb je gescoord! :D Heel veel plezier er mee! Liefs,

Michelle zei

Hele leuke aankopen! Bij mijn kruidvat ligt alles er heel erg vies bij....
Liefs, Michelle <3

Madelon zei

Oew saleshoppen, heerlijk, ik hou daar van haha.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio