Music: Jessie J

woensdag 2 maart 2011

Photobucket
Jessie J is mijn ontdekking van de dag, in het NRC werd ze omschreven als ‘de sound van 2011’ en ik zou gek zijn als ik dit zou ontkennen. Deze pittige Britse dame is een zangeres en een geweldige songwriter, ik bedoel: Als je de muziekjes van Bruno Mars, Justin Timberlake, Miley Cyrus, Christina Aguilera schrijft, dan is je talent enigszins erkent tegenwoordig. Ze is misschien een tikkeltje extraordinary, maar haar stem is echt om te snoepen. Haar liedjes zijn brutaal, sommige zijn zelfs ghetto, maar ze bevatten de mooiste teksten. En ik, Joyce Nafzger, ben een sucker voor mooie teksten.
Don't lose who you are, in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay, not to be okay.
Sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!Everybody's looking at me,
Everybodys staring at me.
What do I do now?
Smile

Lieve jij daar, die dit leest. Als je dit geluisterd hebt de afgelopen minuten, dan heb je dat niet voor niets gedaan. Ik laat jou Who you are luisteren omdat ik je mee wil geven, dat je mooi bent hoe je bent. Je hebt geen laag foundation nodig om je achter te verstoppen, je gekrulde haar is minstens zo mooi als de egale huid van je beste vriendin waar je zo jaloers op bent. Jij bent wie je bent en je bent mooi. Doe wat je het liefst doet, volg je dromen, geloof in jezelf en lach zoals nooit tevoren.

3 comments:

Michelle zei

Inderdaad mooie tekst + mooie stem :)

Marjolein zei

Ik hou zo zo zo zo veel van haar nummers, love it! Ik vind Who You Are en Nobody's Perfect erg goed!

Anoniem zei

Helemaal mee eens.. moet je deze links eens bekijken. http://www.youtube.com/watch?v=rQcREpyz06w bij de metro's van time square,, super vet gedaan. Ik moest gewoon huilen zo erg raakt deze tekst er omheen.. en ja de mensen die er dan bij komen staan.. geeft dat extra stukje kippenvel. Een top-wijf is het!!!!!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio