NOTD: Green Grass

dinsdag 29 maart 2011

Photobucket
Na de allereerste Eye of the Day, deze week, mag een Nail of the Day niet langer meer ontbreken. Momenteel kun je de salebakken van het Kruidvat doorspeuren naar Catrice Urban Baroque en Essence I Love Berlin producten. Het resultaat hiervan? Ik kocht voor € 0.90 een nagellak uit de Essence I Love Berlin lijn, genaamd Green Grass. Green Grass is een kleur die ik nog nooit eerder had gezien en graag met jullie deel.

Om Green Grass te omschrijven moet je volgens mij een schilder zijn, die heel veel verstand heeft van het mengen van kleuren. Gras is groen, maar deze nagellak is zeker niet grasgroen. Ik zou de kleur omschrijven als: ‘Blauw met een vleugje groen’. Hoe het ook zij moge, de kleur is erg apart en niet zo standaard als brandweerwagenrood of barbiepoppenroze.
Photobucket
Het flesje is mooi vormgegeven en lijkt erg op de Limited Edition nagellakflesjes van Catrice, viel me op. Het design van de nagellak doet me wel echt denken aan Berlijn. Aan het kunstzinnige, creatieve, graffiti Berlijn. De matte dop van het flesje is afgewerkt met glimmende letters in de tekst ‘I Love Berlin’. Deze nagellak bevat 8 ml, wat voor mij voldoet. Ik heb nog nooit een nagellak echt opgemaakt en deze kleur is zo apart, dat ik er persoonlijk niet zo snel naar grijp. Aparte nagellak wil ik altijd een beetje bijzonder houden.

Lakken met Green Grass gaat makkelijk en snel. Het kwastje is zo gemaakt, dat je in twee strepen je volledige nagel hebt gelakt en ik heb slechts één laagje aan moeten brengen voor een mooie dekking. Je zou natuurlijk – voor het idee en de extra shine – altijd nog een tweede aan kunnen brengen, maar nodig is het niet. Green Grass is snel, makkelijk, mooi, bijzonder, dekkend en momenteel hartstikke goedkoop. Graaien maar!

6 comments:

Miss make-up and the city zei

Mooi kleurtje! Ik heb de zwarte en die is zo aangenaam om mee te werken. Straks eens kijken in de bakken!

Unknown zei

Erg mooi kleurtje! :D Ja ik vind het ook een beetje een blauw-groen kleurig lakje! Inderdaad zeker niet de kleur van gras..
Het staat je goed meis!

Silke zei

Wat een prachtig kleurtje!

Malou zei

leuk zeg!

Lisa Rosalie zei

Supermooie kleur zeg!
Ik ga morgen snel kijken bij het Kruidvat! ;)
X Lisa

lisarosalie.blogspot.com

Unknown zei

Ik hoop dat jullie hem ook nog tegenkomen, want voor € 0.90 is de kwaliteit echt goed!

@LisaRosalie: Leuk dat je mijn site bezoekt, je bent van harte welkom maar spam wordt niet gewaardeerd op Pretty Brilliant. Ik laat het deze keer staan, maar bij een vervolg bericht met je site er in, zal ik dit verwijderen. Ik hoop dat je dit begrijpt.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio