Personal Update: I’m home!

maandag 14 maart 2011

Photobucket
Ik ben thuis! Vrijdagavond laat kwam ik samen met Sebas thuis van een week wintersporten – na een autorit van negen uur -  en zaterdagochtend zijn we vroeg naar Amsterdam vertrokken. We hadden een prachtig hotel aan zee in IJmuiden, hebben eerst gewinkeld en zijn daarna naar een concert in de Melkweg geweest. Een shoplog en een artikel over het concert komen er uiteraard nog aan. Zo was ik eerst nog een sneeuwhaas en daarna weer helemaal mezelf, losgaand in de H&M. Er wacht een hele berg werk op me, van profielwerkstuk tot een review van de Benefit Bella Bamba Blush en het gaan een paar lange dagen worden. Dankjulliewel voor de lieve reacties in de tijd dat ik weg was. Vanaf vanavond is Pretty Brilliant weer helemaal online, met de eigenaresse in town haha.

Liefs,

Joyce

Ps. Ik hoor graag van jullie wat jullie graag willen lezen, zien, horen op Pretty Brilliant. Elke suggestie is welkom!

4 comments:

Nadine zei

Leuke site liefje! Omdat dit is wat je het liefste doet en je het beste kunt. Misschien een sneeuwhaas in Oostenrijk, maar wel een stralende sneeuwhaas zie ik op de foto.

Ik zal proberen bij te houden met lezen en genieten van al jou leuke schrijfsels en af en toe een reactie plaatsen :)

dikke knuf

Unknown zei

@Nadine: Wat leuk dat je langskomt op mijn plekje op het web, ik zie je maar al te graag verschijnen dat weet je. <3

Silke zei

Ik niet echt suggestie ofzo voor je sorry. Maar ik ben wel benieuwd naar de artikelen die je gaat schrijven :D

Unknown zei

@Silke: Dat hoeft ook helemaal niet, maar misschien missen jullie wel iets of kijken jullie erg naar iets uit. Alle ideeën en kritiek zijn welkom. (: Er komt in ieder geval een A'dam shoplog aan en reviews van Lush en MAC!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio