Personal update: Jodelahiti! Hier Heidi aus Österreich.

zaterdag 5 maart 2011

Grüß Gott!
Photobucket
Hele lieve groetjes vanuit Prägraten, een boerendorp in Oostenrijk. Na een reis van elf uur – verkrampt in de auto, geplet tussen broertje en zusje – ben ik dan toch eindelijk aangekomen. Tot mijn grote blijdschap ben ik voorzien van goed werkend internet, waardoor ik Pretty Brilliant vanuit de hotelkamer kan beheren en ook een paar artikels voor mijn werk kan typen. Ik hoop dat het weer in Nederland net zo mooi is en jullie of lekker aan het carnavallen zijn – voor mijn mede-Limburgers – of helaas naar school moeten, maar de stress meevalt. Hier is het in ieder geval heerlijk weer, zo’n 13 graden, wat iets minder is voor de sneeuw. We moeten maar even bidden dat de sneeuw blijft liggen, zodat ik morgen niet stil sta op een knalgroen stuk gras.

De planning  van deze week kan ik jullie niet vertellen, want die is er niet. Ik ga in ieder geval proberen of ik nog steeds zo’n held ben op mijn latten – haha ja dat is een grapje – en hoop dat mijn sportiviteit me niet in de steek laat. Daarnaast probeer ik jullie elke dag te voorzien van een beetje leesvoer, mijn boekverslagen af te ronden, een Engels mondeling in elkaar te draaien, geschiedenis te leren en Twee Vrouwen uit te lezen. Ontspannen zit er dus voor deze zesdejaars niet helemaal in, maar ik maak er het beste van. Vanavond eens met mijn moeder kijken of we deze weet nog een lekkere massage kunnen scoren, jum. Waar ik het meest naar uitzie en de nachten, dagen en seconden voor af tel is tot mijn vriend, Sebastian, hier naartoe komt. Woensdag moet hij arriveren om twee nachten bij ons te blijven en dan samen een weekendje met mij naar Amsterdam te gaan. Zaterdag gaan we namelijk fijn winkelen en ’s avonds naar een concert en zondag gaan we blokarten – oh my god, ik! In een kart!

Goed lieve meiden, er wacht nog een heleboel op me. Het zwembad, de sauna, de massage en het viergangenmenu roepen me! Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben en genieten van alles om jullie heen.
Lots of love,

Joyce

2 comments:

lee zei

lijnbus-fanfare-lijnbus ben maar blij dat jij niet tussen al die gekke carnavalisten zit!♥ have fun

Unknown zei

Leetje! Have fun making nois and having party's! Ik ga snel eens jouw blogje doorspeuren, een artikel afschrijven en mijn Nederlands boek uitlezen. Tot snel <3

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio