Personal Update: Pakkendag

zondag 27 maart 2011

Photobucket
Pretty Brilliant mag dan wel barsten van de beauty, soms is het ook leuk om eens over iets anders te vertellen.  In dit artikel wil ik met jullie delen wat ik deze week heb meegemaakt, Pakkendag. Pakkendag is een dag die bij mij op school jaarlijks wordt georganiseerd en waarop alle zesdejaars in ‘gala-kleding’ naar school komen. Als afsluiting van de dag wordt er gezamenlijk gegeten, de dag staat symbool voor een soort vervroegde afsluiting van het examenjaar. Ook dit jaar was pakkendag weer erg gezellig en – niet onbelangrijk - zonnig. Ik hoop dat jullie nieuwsgierig genoeg om een paar foto’s te willen zien van deze dag.

Photobucket
Met mijn beste vriendinnetje Silke
Photobucket
Genieten van een zonnige pauze

Photobucket
Met drie klasgenoten
Photobucket
Met mijn allergrootste maar ook langste vriend, Bram - a.k.a. vriendje in groep 1
Natuurlijk zijn er ook klassenfoto's gemaakt, maar die heb ik nog niet ontvangen. Als jullie het leuk vinden, om deze nog te zien, zeg dat dan alsjeblieft in de comments. Voor degenen die willen weten wat ik draag:
  • Jurkje: H&M
  • Panty: Hema
  • Tailleriem: H&M
  • Oorbellen: Accesorize
  • Armband: Gekregen van mijn overgrootmoeder
  • Pumps: Van Haren
Veel liefs,

Joyce

8 comments:

Miss make-up and the city zei

Mooi kleedje! <3

wannabe zei

Hahaha :-) leuke foto's. Stoere gozert ook :-)

Anne zei

leeeeeuk!

Alyssa zei

Je zag er mooi uit :)! Leuk jurkje!

Lindsay zei

Mooi jurkje! En leuk, zo'n dag, lijkt me heel gezellig!

Marjolein zei

Leuk idee zeg, zo'n dag! Mooie outfit heb je aan!

Unknown zei

Dankjulliewel allemaal! Gelukkig zat het weer echt mee! <3

samantha zei

Je pony zit al weer stukken beter, he! ;) Je zag dr super mooi uit, perfecte outfit voor bij dat lekkere weertje!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio