Review: Catrice Nail Expert French Manicure

dinsdag 22 maart 2011

French manicure, de verzorgde, nette look die elke vrouw staat. Mijn vriend zou willen dat ik nooit meer felle nagellak zou kopen en altijd met french gemanicuurde handjes door het leven zou gaan. Af en toe mag de hedendaagse vrouw toegeven aan de wensen van de man, maar lang niet altijd, deze keer doe ik dat wel. Ik heb te bibberige handen voor echte french manicure en ik was onlangs op zoek naar een simpele basisnagellak, die mijn nagels witter zou maken en waarbij het witte beroemde french manicure streepje overbodig zou zijn. Die nagellak vond ik in de Catrice Nail Expert French Manicure in de kleur 140 French Lavender.


De Catrice Nail Expert French Manicure belooft je nagels een verzorgde look te geven en ze tegelijkertijd van binnen in te ‘repareren’ en te versterken. ‘Contains a special “nail repair complex” with vegetal keratin and vitamin E.’ Klinkt goed niet waar? Je nagels lakken, terwijl ze er niet kapot van gaan – I like it.

Photobucket
Goed, laten we onze nagels eens een likje verf geven. Het flesje bevat 12 ml, wat erg veel is en je zeker een tijdje mee vooruit kunt. Ik vind het flesje er mooi uitzien en het straalt de verzorgdheid van een french manicure uit. Bij het zien van het flesje heb je zeker niet het idee dat het prutnagellak is. Het kwastje is aan de dunne kant en lang, wat het nagels lakken makkelijk en nauwkeurig maakt. Je knoeit niet snel, maar kunt secuur te werk gaan. De kleur, 140 French lavender, is een kleur dat elk meisje zou moeten hebben. Echt, wat is deze nagellak geweldig. De kleur van de nagellak maakt mijn nagels witter en langer ogen en – geloof het of niet – de nagellak blijft zeker vijf dagen zonder problemen zitten. Dat is nog eens een fijn idee!

Photobucket
Om een lang enthousiast verhaal kort te maken: Ik ben een groot fan van de Catrice Nail Expert French Manicure in French Lavender. Niet langer hoef ik uren te rotzooien met een basecoat, topcoat, french manicure witte en basislak. Nee, deze kleur is voor mij alles in een. Alles wat ik nodig heb voor mooie, verzorgde, sterke nagels is deze nagellak!

9 comments:

Tatjana zei

Klinkt erg fijn!

Miss make-up and the city zei

Hoe klinkt praktisch! Wat kost dat precies?

Unknown zei

@Miss make-up and the city: Ik durf het niet precies te zeggen, maar in ieder geval minder dan € 3. Ik gok op € 2.49, ik heb de mijne meegenomen uit een salebak voor € 1, maar deze gaat niet uit het assortiment.

zei

klinkt erg goed! ;D

Unknown zei

Ze kosten normaal €1.99 maar waarschijnlijk gaan ze uit het assortiment, dus zijn ze voor de halve prijs. Just €1,00
:) Ik had deze ook gekocht, dus ga 'm zeker proberen!

Unknown zei

^^ oohps, hij gaat dus niet uit het assortiment. Maar op alle Nail Experts van Catrice is 50% korting :d

Unknown zei

@Ilovecosmetics: Ik ben ook maar een mens haha, kan ook fouten maken. Weet je zeker dat hij eruit gaat en je dezelfde gekocht hebt? Anders zet ik graag even in het artikel dat deze in de uitverkoop is.

Marijke zei

Hij is wel in de uitverkoop maar ik kan me niet voor stellen dat hij ook daadwerkelijk uit het assortiment gaat, aangezien ook van deze nagellak de verpakkingen en alles net zijn vernieuwd..

Unknown zei

Dan neem ik aan dat hij gewoon verkrijgbaar is voor € 2.49 (:

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio