Review: Diamond Cosmetics Mauve

woensdag 30 maart 2011

Door Chantalle
Photobucket
(vlnr) 'Don't teal my heart away, Twinkle twinkle periwinkle, Mauve & I lilac you a lot.'

Ik, en waarschijnlijk velen van jullie met mij, zijn meermaals per week in de stad te vinden. Het voordeel hiervan is dat je de nieuwste items direct in de winkel ziet liggen, het nadeel is dat ´in between collections´ er dus niets veranderd en je de huidige items al vaak gezien hebt.

Dé oplossing hiervoor is natuurlijk het online shoppen. Er zijn tal van leuke online shops op het internet en als je de verzendkosten laag wilt houden zijn er ook shops vanuit Nederland. Een voorbeeld van een leuke Nederlandse webshop is www.boozyshop.nl

Een tijd geleden bestelde ik op deze webshop 4 nagellakjes van het – voor mij nog onbekende - merk ‘Diamond Cosmetics.’
Bij Boozyshop kon betalen met IDeal en de lakjes werden na een aantal dagen netjes thuis bezorgd. De kleurtjes die ik bestelde waren: Don't teal my heart away, Mauve, I lilac you a lot en Twinkle twinkle periwinkle.

PhotobucketPhotobucket


Vandaag licht ik ‘mauve’ voor jullie uit. Mauve is een prachtig oud-roze kleurtje, dat verpakt zit in een flesje van 12,6ml. Dit is weliswaar iets minder dan bijvoorbeeld de 15ml van OPI, maar nog steeds een gebruikelijke hoeveelheid lak.  De structuur van de lak is prima, niet te dik en niet te dun. Het kwastje is dun en smal, dit maakt het aanbrengen misschien iets moeilijker, maar te doen.  Met 2 laagjes was de kleur perfect dekkend en ook over de droogtijd heb ik niet te klagen. De kleur is op je nagels iets feller dan hij in het flesje is.

Photobucket
Wat denk je? Na 4 dagen zat de lak nog perfect, geen chips te bekennen! Een aanrader dus. En het leukste komt nog; de lakjes kosten slechts €3,95 per stuk!

Hebben jullie al ervaringen met Diamond Cosmetics?

5 comments:

tessa zei

zo goed als ie na 4dagen nog zat voor die prijs is ook nog eens een mooi kleur

Katja zei

Top, je hebt me weer een uitbreiding van mijn collectie bezorgd, hop na de winkel!

Unknown zei

@Katja: Je kunt ze ook lekker vanuit je luie stoel bestellen bij Boozyshop (:

Miss make-up and the city zei

Echt een leuk zomerkleurtje!

Ruth zei

WAUWW zit het er dan nog steeds op? dat is echt lang, eens kijken welke kleuren er nog meer zijn..

Leuk geschreven.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio