Review: Linnes.nl Cupcake Organic Dagcrème

dinsdag 29 maart 2011

Photobucket
Als extraatje heb ik vandaag naast de NOTD een review, als verrassing. Voor deze review moeten jullie even naar www.linnes.nl gaan. Een hele tijd geleden, nog voordat ik begonnen ben met Pretty Brilliant, was er op Linnes.nl een winactie. Deze winactie betrof het testen van de Cupcake Organic daycreams. Ik was een van de gelukkige dames die een dagcrème thuisgestuurd kregen om de crème aan een kritische test te onderwerpen. Benieuwd wat ik de andere twee vrouwen en ik van de Cupcake Organic Blue Tansy and Lavender Day Cream vonden? Klik hier

3 comments:

Anoniem zei

Goed artikel ! Ik gebruik nooit dagcreme maar deze ziet er erg leuk uit ! Super leuk blog heb jij ! xoxo'

Unknown zei

@Liselotte: Leuk om te horen dat mijn blog je bevalt, ga nu even de jouwe verkennen. (:

Unknown zei

Het product klinkt erg prettig! Je zou hem alleen al willen hebben voor de geweldige verpakking!
Liefs,

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio