Review: MAC Lipglass Nymphette

dinsdag 15 maart 2011

Photobucket
My second MAC product ever arrived! Naast een Limited Edition Beautypowder ben ik sinds kort ook de trotse bezitter van een MAC Lipglass in de prachtige kleur Nymphette. Charmain, een mede-beautyblogster, hield onlangs een blogsale en helemaal vanuit Oostenrijk heb ik deze pretty baby aangeschaft. Mocht je ook nog iets willen scoren: http://mainys.blogspot.com/, maak je haar en jezelf waarschijnlijk blij mee. Maargoed, time for some eye candy.

Photobucket
Laat ik maar met de deur in huis vallen: Ik ben geen lipglossmeisje. Geef mij maar een romige lippenbalsem of een sheer lipstick, maar houd dat plakkerige spul waar mijn haren in blijven plakken tijdens het fietsen. Toch besloot ik, bij het zien van de mooie gouden shimmer in Nymphette, de MAC lipglass een kansje te gunnen. Tenslotte moet je toegeven, lover or hater: It looks damn good!
Photobucket
Nymphette is een sheer, nude roze kleur met lots of glitter! Niets op aan te merken, gewoon ontzettend mooi. Ik had de tube echter veel groter verwacht. Lipgloss moet met massa’s gesmeerd worden – Ask Snookie – niet zuinig, omdat je tube maar 4.8 gram bevat.  Ik weet de originele prijs niet precies, maar ik gok op een schamele € 15 en dat is nogal veel voor een product dat je na tien keer smeren leeg moet lepelen.
Photobucket
But hey, no tears. Ik heb deze mooie lipgloss overgekocht voor € 10 inclusief de verzendkosten en elke keer als ik hem opsmeer, heb ik het gevoel dat ik de wereld weer aankan met mijn shiny lips. Of ik hem gekocht zou hebben in de winkel? Waarschijnlijk niet, maar als ze een lippenstift uitbrengen in deze kleur, dan zet ik mijn tentje voor de Bijenkorf in Maastricht. 

7 comments:

Marjolein zei

Wauw erg mooi! Ben ook niet zo van de lipgloss, maar er zijn zeker uitzonderingen ;) fijn prijsje ook!

Kashmira zei

Dit is zo'n mooie kleur! Hij staat al lang op mijn wishlist!

Unknown zei

@Kashmira: Ik las op Joliette dat het inderdaad een erg gewilde kleur is! Hij is ook wel erg mooi en feestelijk!

Silke zei

Wauw, mooi kleurtje en je schrijfstijl is ook erg leuk!

Unknown zei

@Silke: Dankjewel! Leuk om te horen, dat doet me goed. Het is momenteel ontzettend veel werk om naast mijn baan als tekstschrijfster, mijn school en examenjaar dit te doen, maar ik vind het onwijs leuk!

Tessa zei

De lipglasses van mac zijn ook nog eens extra plakkerig haha. Misschien een tipje voor je: de cremesheenglasses van Mac zijn een stuk minder sticky (maar blijven dan ook minder lang zitten).

Unknown zei

@Tessa: Ach, ik ben er toch zuinig op dus een keer in de zoveel tijd plaklippen overleef ik wel haha. De cremesheens heb ik ook over gelezen dat ze zo snel leeg gaan, heb jij dat ook?

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio