Scoop: De nieuwe Catrice Collectie – De nagellak

donderdag 3 maart 2011

Photobucket

Ik heb jullie lang in spanning gehouden. Maar nu is het moment er om de nieuwe nagellakjes in het Catrice assortiment te delen. Als ik zeg: Heel veel mooie kleurtjes, glitters en chromes. Dan zeggen jullie: Kopen, heel veel kopen. Ik hoop dat jullie net zo genieten als ik en niet elk Kruidvat of Trekpleister filiaal hebben leeggeplunderd voordat ik terugkeer van wintersport naar het koude Nederland.
Het Catrice nagellakschap wordt flink aangevuld. Maar liefst 25 lovely ladies gaan ervoor zorgen dat mijn spaargeld erdoorheen gejaagd wordt. Gelukkig ben ik niet verliefd geworden op elke kleur – thank God that I hate blue, yellow and green. En daarbij, zo’n mooi lakje voor € 2.49 per stuk. Het zou gewoon een misdaad zijn om ze niet te kopen. Een van de zeven beautyzondes is ten slotte het laten staan van iets dat het waard is om te kopen.
Photobucket
Photobucket
Bij deze collage mag ik het eindelijk zeggen. Catrice, YOU KNOW WHAT I LIKE.  Glitters, shine, paars, grijs en chrome lakjes. Ik zou willen dat sommige lakjes geen nagellak waren, want ik zou ze kunnen drinken, mijn lichaam ermee willen bedekken, er jurken mee willen verven. Zo mooi vind ik de lakjes. Niet voor niets groeit mijn wishlist met de minuut dat ik de persfoto’s bekijk. You  my little deary nail polishes are going to be mine mine mine!

Photobucket
Zoals jullie merken is er niet veel meer te zeggen over deze collectie. Ik kan nog tienduizend keer mijn liefde voor de glitters en chromes verklaren, maar het is waarschijnlijk duidelijk. Ik denk dat deze collectie voor ieder iets wils bevat, van pastelkleuren tot fel denim blauw. Daarbij ben ik erg benieuwd naar de twee nieuwe topcoats, een prismatic topcoat, van zoiets bijzonders heb ik nog nooit gehoord. Ik laat graag de foto’s voor zich spreken en het kwijl uit jullie monden druipen, zonder hier nog al te veel aan toe te voegen. Behalve het extraatje aan de nieuwe collectie en mijn wishlist.
Photobucket
Als klap op de vuurpijl brengt Catrice een nude collectie uit, met vier goede nude lakjes. Van bruintinten tot roze. Ik ben zelf niet de grootste nude lover, met mijn ietwat gebruindere huid, maar ik weet dat you lovers out there al in jullie handjes klappen. Ook deze lakjes zullen € 2.49 gaan kosten en zijn in mijn ogen een hele mooie aanvulling op de standaard collectie. De perfecte nudelak is als het vinden van de meest geniale, verlengende en wimperkrullende mascara: Een grote lange zoektocht. Hopelijk helpt de nieuwe collectie jullie hierbij.

En nu vragen jullie je vast af: Hey girl, what are you planning to buy then? Ik schaam me eigenlijk nogal, want ik heb een groot wensenlijstje:
-          Apropos Abricot: Om toch nog een keer de nudes een kans te geven en de lente in te luiden.
-          Miss Piggy Reloaded: Roze is simpelweg mijn favoriete nagellak kleur en glitters mijn favoriete toevoeging, kan niet missen.
-          I wear my sunglasses at night: Ik laat alle andere lakjes staan, als ik deze maar krijg. Een paarszwarte lak met heel veel verschillende glitters erin, love it, want it.
-          In the Bronx: Al maanden ben ik op zoek naar een roestkleurige nagellak, In the Bronx kan wel een eens goed opstapje hier naar zijn.
-          Purplelized/Dirty Berry: Twijfelgevalletje, ik moet ze eerst een real life zien, maar een van de twee belandt toch wel in mijn winkelmandje.

Dit is - helaas voor jullie, hoezee voor mij - het laatste Scoop: De nieuwe Catrice collectie artikel. Ik hoop dat jullie nu een goede blik hebben kunnen werpen op alle nieuwe producten en een mooie boodschappenlijst hebben kunnen samenstellen. Na al het werk dat ik er in heb gestoken, vind ik dat ik recht heb op de helft van de collectie en jullie natuurlijk ook, omdat jullie het zo trouw gelezen hebben.
6 comments:

I ▲M DEER zei

Hihi pretty much, yeah ^^
Oh wow your blog is absolutely adorable, what an awesome header!

Beautista zei

Wat een mooie layout heb jij!
De lakjes zijn echt super, vooral de laatste 2 rijtjes <3<3
x

Marjolein zei

Sowieso gaat I Wear My Sunglasses At Night direct gekocht worden als ik hem spot, lijkt me super mooi! En ben wel benieuwd naar Blue Cara Ciao, ziet er ook wel mooi uit :D

Unknown zei

I wear my sunglasses is voor mij ook echt de topper van de nagellakcollectie!

Manon zei

Wat ben ik benieuwd naar alle nieuwe dingen van Catrice!
Ik ga echt los denk ik, allemaal nieuwe mooie dingen.
Eigenlijk vroeg ik me bij elke Scoop wel af vanaf wanneer deze producten in de winkel te koop waren?

Erg leuke blog (:

Unknown zei

@Manon: De producten zouden vanaf begin maart in de Kruidvat moeten liggen. Het verschilt een beetje per filiaal wanneer de producten binnenkomen. Ik woon zelf in een klein dorp en hier zijn de producten inmiddels gearriveerd (:

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio