Scoop: Douchegel inruilactie The Body Shop

woensdag 30 maart 2011

Photobucket
The Body Shop is absoluut een van mijn favoriete adresjes voor parfums, bodylotions en douchegels. Dat ze oog hebben voor geweldige producten, lekkere geuren en goede acties, dat weten we. Maar wat jullie misschien nog niet weten – en ik jullie niet wil laten ontgaan – is dat morgen in alle The Body Shop winkels in heel België en Nederland een douchegel inruilactie is. Neem je lege fles douchegel, ongeacht het merk, mee naar een van de filialen en ontvang een heerlijke Earth Lovers douchegel daarvoor in de plaats.

‘Op donderdag 31 maart 2011 nodigt The Body Shop heel België en Nederland uit om een lege fles douchegel, ongeacht het merk, in te ruilen voor een gratis fles Earth Lovers™ Shower Gel! Deze nieuwe douchegels zijn 100% biologisch afbreekbaar en verpakt in een fles van 100% gerecycled plastic. Zo wordt douchen een cadeautje voor lichaam, geest én de natuur.Go Green, kom je oude fles douchegel inruilen voor een gratis Earth Lovers™-variant en draag elke dag een beetje bij aan een beter milieu!’
Photobucket
De Earth Lovers douchegels zijn dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor het mileu – and that’s the way we like it. De douchegel moeten de ideale oppepper voor lichaam en geest zijn, door de bijzondere vruchten- en kruidenmelanges. De Shower Gels zullen verkrijgbaar zijn in zeven varianten: Watermelon and Eucalyptus, Lemon and Thyme, Pear and Lemongrass, Apricot and Basil, Mint and Cucumber, Fig and Rosemary en een geurloze variant. Elke fles douchegel bevat 250 ml in een totaal gerecyclde plastic fles en de substantie is biologisch afbreekbaar. Per stuk zullen de Earth Lovers douchegels € 6 gaan kosten.
Photobucket

Ben je benieuwd naar de nieuwe ‘groene’ Earth Lovers Douchegels van The Body Shop? Ga dan morgen, 31 maart, naar een Body Shop bij jou en de buurt met een lege fles douchegel op zak en ontvang een Earth Lovers Douchegel gratis!

Alvast de douchegels en de geuren leren kennen? Lees dan hier en hier

2 comments:

Miss make-up and the city zei

Ik heb mijn fles al klaarstaan!

samantha zei

Ik heb de watermeloen en abrikoos-variant gehaald,
ze ruiken idd echt super lekker!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio