Scoop: Nieuwe Catrice Collectie – De oogproducten

dinsdag 1 maart 2011

Photobucket
Bereid jullie voor op een HUGE artikel, op een bombardement van eyecandy foto’s en een hoog must-have gehalte. In dit artikel komt alles aan bod betreft de oogproducten uit het nieuwe Catrice assortiment. Van gel liner tot liquid liner, van nieuwe oogschaduwmono’s tot quattro’s, van mascara tot kohlpotloden. Ik wilde jullie niet langer in spanning houden en de massa aan nieuwe producten snel delen. Ben je benieuwd naar producten die jou de mooist bedenkbare oogopslag geven? Lees en kijk dan snel verder.
Note: Kijk je niet scheel op de foto's! Met een druk op de afbeelding, wacht de vergroting op je.

Het nieuwe Catrice assortiment barst van de nieuwe producten: Oogschaduw mono’s, duo’s en quattro’s. Mascara’s, gel liners, liquid liners, eyeshadowbase, kohl kajals en kajal designers. Een twee regels lange opsomming van de nieuwe producten, die vanaf week 10 op ons wachten in het Catrice schap. Ik ben er eens goed en lang voor gaan zitten en heb alle producten verwerkt in collage’s – lees: uren werk – zodat jullie alles goed kunnen zien en jullie wishlist kunnen samenstellen.

Photobucket
De eerste collage bestaat uit de nieuwe quattro’s, de Absolute Colour Quattro Eyeshadow. Deze quattro’s worden uitgebracht in vier variaties, vier verschillende kleurfamilies. 010 The Season’s must have is een palette met herfstachtige kleuren zoals aubergine, zandkleur en mintgroen. 020 Go Green Get me! is het quattro met meerdere tinten blauw en een zilveren tint met chunky glitters. 030 OMG I want that! bevat alle kleuren die je nodig hebt voor een natuurlijke smokey eye, van grijs tot bruin. 040 Never let me go is de ietwat heftigere variant op 030, met donkere grijstinten. De quattro’s komen in de schappen voor € 4.49 per stuk. Ik verwacht dat deze een grote hit worden, dus wees er snel bij.
Photobucket
De liquid liner is onlangs uit het assortiment verdwenen en was te koop voor € 1.25. Nu is deze vernieuwd met een nieuwe verpakking en vijf variaties: Een waterproof edition en vier kleuren. De liquid liner is te koop in Waterproof Black, Black, Silver Metallic, Gold Metallic en Brown Metallic. De prijs van deze nieuwe liners? € 3.79 per stuk, met uitzondering op de gewone zwarte die € 3.49 gaat kosten.
Photobucket
De Kohl Kajal is een kohlpotlood dat ik al tijden gebruik en ontzettend fijn vind. Niet alleen heeft hij enorm veel pigment, hij blijft ook mooi zitten en is de perfecte basis voor een zwarte smokey eye. Ik schrok dan ook nogal toen ik zag dat deze zou verdwijnen. Gelukkig ben ik gerustgesteld, want de Kohl Kajal komt gewoon terug met zes nieuwe, gekleurde vrienden. Met geweldige namen als Would you mint? zullen deze holy grails verkrijgbaar zijn voor het fijne bedrag van € 1.99 per stuk.
Photobucket
Een variatie op de Kohl Kajal is de Kajal Designer, die zal verschijnen in drie kleuren. Deze Kajal is voorzien van een sponsje op de achterkant, waardoor vervagen easy peasy lemon squezy wordt. 140 Rock the Red Carpet is een dieppaarse kleur, 150 Up&Brown&Up&Brown is een lichte bruin-grijze kleur en 160 Get your golden eyes is een shiny gouden tint. De prijs is € 2.49 per kajal potlood.

Photobucket
De Gel Eye Liner is een graag geziene gast in beautyland. Niet voor niets waren de Essence Denim Wanted Gelliners binnen no time uit de rekken verdwenen. Catrice gaat twee gelliners – een zwarte en een bruine - en een kwastje opnemen in het assortiment. De gel eye liners worden te koop voor € 3.99 en de Gel Eye Liner Brush voor € 2.49.
Photobucket
Wat ik zeker niet mag vergeten, zijn de nieuwe mascara’s. Catrice vult het rek aan met maar liefst drie nieuwe mascara’s. De Lashes to kill mascara, Our best volume ever! en Our best length ever! Alle mascara’s hebben een verkoopprijs van € 3.99 per stuk.
Photobucket
Als aanvulling op de huidige collectie worden er een oogschaduw mono en een duo toegevoegd. De groene mono is de kleur I think I’ve green you before en de duo heet Pink! Pink Pink! Beide oogschaduws zijn verkrijgbaar voor gebruikelijke prijs. De mono kost € 2.79 en de duo € 3.79.

Zo liefjes, dat zit erop. Dit zijn alle Catrice oogproducten die momenteel bekend gemaakt zijn. Ik hoop dat ik jullie blij maak met het artikel. Morgen volgt het laatste Scoop: Catrice artikel met de geweldige nagellakjes, blushes en bronzers er in. Stay tuned! <3

1 comments:

Martine zei

Ik vind de nieuwe collectie echt helemaal geweldig :D Leuk artikel :D

x Martine

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio