Scoop: Nieuwe Catrice collectie – De lipsticks, blushes en bronzers

woensdag 2 maart 2011

Photobucket
Dit is alweer het voorlaatste artikel over de nieuwe Catrice collectie. We hebben inmiddels al een deel van de lipsticks gezien, de oogproducten en foundations  zijn aan bod gekomen. Vandaag toon ik jullie de Intense Lip Colour Lipsticks, Defining Duo Blushes en de Sun Glow Matt Bronzing Powders. Wat ons na vandaag nog rest zijn de geweldige nagellakjes, maar daar mogen jullie nog even naar verlangen.  Let’s do it, lees mee over de blushes, bronzers en lipsticks.

Photobucket
Het eerste, nieuwe product van vandaag is de Ultimate Colour – Intense Lip Colour Lipstick. Eerder zagen we al het zusje uit dezelfde Ultimate Colour collectie, namelijk de Moisturising Lip Colour. Terwijl de Moisturising Lip Colour vergelijkbaar is met de Absolute Moisture lipstick en garant staat voor een lichte – op te bouwen – dekking en goede hydratie, gaat de Intense Lip Colour ons op een andere manier verblijden. De Intense Lip Colour in de ravenzwarte huls moet ervoor gaan zorgen dat onze lippen doordrenkt zijn door een van 18 nieuwe kleurtjes. 
Photobucket

De kleuren van de Intense Lip Colours zijn ontzettend variërend van perzikkleur tot violet, van knalrood tot donkerbruin. Catrice snapt het, hiermee doen ze het altijd goed! Er is voor iedereen wat wils. Voor € 3.99 is een van de Intense lipsticks van jou. De namen zijn wederom geweldig, hier scoren ze bij mij echt punten mee. Ik zou graag een dagje bij de ontwikkeling van de producten en bijbehorende namen aanwezig zijn: Creative beauty, you must love it.
Photobucket
Het thema nieuwe Catrice lipsticks wil ik met een opmerking afsluiten. Namelijk, wat zijn sommige kleuren shocking! Er is vast goed over het kleurassortiment nagedacht, maar ik zie de meeste Nederlandse schoonheden nog niet paraderen met een kleur zoals Breakfast at Tiffany’s op hun lippen. Tenzij ze op zoek zijn naar een ‘ik-heb-de-duo-penotti-pot-leeggelikt-look’ natuurlijk. Maar wie weet, nieuwe trend?
Photobucket
Aangekomen de volgende twee producten bij deze post, vraag ik jullie om een momentje stilte. Want ik vertel jullie: Zo gauw als deze blushes in schappen gelegd zijn, zullen de beautylovers er als hongerige leeuwen op afgaan. Het Defining Blush Duo is een geheel nieuw product voor Catrice, dat in vier kleuren zal verschijnen. Dit blushduo heeft de prijs van € 3.49 per stuk en daarvoor krijg je twee tinten, in plaats van een, cadeau. Op meerdere beautyblogs heb ik deze mooie blushes al zien verschijnen en ik heb niet meer dan lof erover gehoord. One of them is definitely going to be mine.

Afsluiten doen we met het zonnigste product dat zal verschijnen: De Sun Glow Matt Bronzing Powder. Deze grote, mooi vormgegeven bronzer is er in twee varianten. Een voor de lichte huid en een voor de donkere huid. De Sun Glow Bronzer moet zorgen voor een mooie, zonnige maar matte gloed op je wangen, zelfs nu in de koude winterdagen. Verkrijgbaar voor € 3.99 per stuk.

Lovely’s, that’s it for today. Kijken jullie al uit naar de nagellak scoop van morgen?

1 comments:

Pretty Beauty Land zei

wauw dat ziet er goed uit!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio