Scoop:Viva Glam Gaga II

vrijdag 4 maart 2011

Photobucket
Het is van 4 maart, de dag waarop veel beautylovers hun wekker een uur vroeger hebben gezet. Waar na ze het openbaar vervoer naar de dichtstbijzijnde MAC Counter hebben genomen en in de rij gaan staan voor de geliefde producten. Vandaag, 4 maart, is de dag waarop de tweede Viva Glam Lady Gaga collectie wordt gelanceerd. Ben je een fan van nude lips, Lady Gaga of MAC? Lees dan snel verder,  zodat je vandaag nog een sprint kan trekken naar een MAC Store of de Bijenkorf.

De Viva Glam Gaga II lijn bestaat uit een Viva Glam lipstick en lipglass en zal verkrijgbaar zijn bij MAC counters en de Bijenkorf. Het mooie aan deze actie is dat de complete opbrengst ervan naar het MAC Aids fonds gaat, waardoor je dus niet alleen jezelf steunt – met een mooie lipgloss – maar ook een handje helpt aan het verbeteren van de wereldconditie.

Terwijl de vorige collectie bestond uit veel roze, draait in deze collectie alles om the nudes. We weten allemaal dat Gaga niet vies is van een beetje naakt, dus het past haar goed. De persfoto van de Viva Glam Gaga II is overigens wel prachtig, dat moet ik haar nageven.
Photobucket
De Viva Glam Gaga II Lipstick is verkrijgbaar voor € 17.50 en de Viva Glam Gaga II Lipglass voor € 17. Natuurlijk heb ik al snel een paar swatches en reviews gelezen – De Amerikanen zijn ons altijd voor – en die zijn zeker lovend. De lipstick wordt van verteld dat het een all round nude kleur is, geschikt voor elk huidtype, en dat hij goed gepigmenteerd en dekkend is. De gloss is voorzien van dezelfde pigmentatie en plakkerig, zoals we van de meeste Lipglasses gewend zijn, zodat hij langer houdt.

So girls, going for a run? Ik ben benieuwd of jullie wat aanschaffen uit de collectie. Ik ben vandaag de hele dag druk met koffers inpakken en mijn schoolspullen verzamelen, want ik vertrek vannacht naar Oostenrijk. Deze collectie draaft dus mooi aan mijn neus voorbij.  Terwijl ik op het eerste gezicht dacht: ‘Viva Glam Gaga II’ is niets voor mij, baal ik nu toch best wel dat ik niets aan kan schaffen. Dus, steunen jullie het Aids fonds voor me – en een beetje jezelf hé?

Ps: Voor swatches:
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio