Shoplog: Februari

dinsdag 1 maart 2011

Photobucket

Shoppen, een heerlijk woord, mijn favoriete sport en de vijand van mijn portemonnee. Elke maand wil ik mijn bij elkaar gesprokkelde producten op de foto zetten en met jullie delen. Deze maand ben ik begonnen met Pretty Brilliant, om precies te zijn op 22 februari. Natuurlijk kon ik het niet laten de geboorte van mijn blogbaby te vieren. Als cadeautje voor mezelf heb ik dan ook een paar fijne, budgetproof producten aangeschaft afgelopen week.
De Catrice Sale was deze maand een ware droom, veel producten gingen uit het assortiment met een korting van 50%. Ik heb er meer dan een keer iets over verteld en jullie hopelijk minstens zo enthousiast gemaakt. Van Catrice kocht ik deze maand de Liquid Eyeliner (€ 1.25), twee Mineral Powder Blushes (€ 1.50 per stuk), drie Absolute Moisture Lipsticks (€ 1.50 per stuk). Dat zijn dus bij elkaar opgeteld maar liefst zes producten voor € 8.75. Een week geleden kocht ik ook nog het Catrice Allround concealer paletje, voor de volle prijs van € 2.49. Geen geld voor vijf kleuren concealer en een aanwinst voor mijn stash, aangezien hier nog geen concealer in te bekennen was.

Photobucket
Mijn nieuwste verslaving is internetshoppen. En dan heb ik het niet over shoppen voor het volle bedrag, nee ik wil zo goedkoop mogelijk de mooiste limited producten aanschaffen. Dit bereik ik door goed rond te snuffelen op beautyforums, zoals het Beautygloss forum. Heerlijk, vind ik het om iets over te kopen van een mede-beauty addict, die het product ongebruikt heeft liggen en mij er gelukkig mee kan maken. Niet alleen scoor ik hiermee producten voor € 0.50, ook kom ik in contact met de leukste meisjes om lekker of make-up te kletsen. Via het Beautygloss forum kocht ik deze maand: Twee LE Nude Sensation lipsticks (€ 0.50 per stuk) en de LE Essence Summer of Love blush (€ 0.50), supergoedkoop en enkel de blush was enkele keren gebruikt. Van de verkoopster kreeg ik er een L’oréal Lip Conditioner bij cadeau – dankjewel Kim! Mijn laatste aankoop deze maand was ook via het forum en betreft meteen mijn lievelingsproduct van deze maand: De Essence Creamylicious Bronzer. Een dupe van de MSF bronzer van MAC en niet alleen een plaatje om te zien, maar ook een heerlijk product om te gebruiken. Een bronzer was iets wat ik al lang wilde aanschaffen en deze kocht ik voor maar € 3 inclusief verzendkosten.
Photobucket
Misschien is het niet de meest luxe of spannende shoplog, maar ik ben erg blij met elk product op zich. Het enige wat mij tegenviel qua aankopen was de Absolute Moisture Lipstick in de kleur Nude Beige, maar deze heeft inmiddels een nieuwe eigenaar. Ik heb niet zo heel veel uitgegeven, maar wel op een goede manier geïnvesteerd in producten waar ik nog lang plezier van zal hebben.

Ps. Ik heb deze week nog een leuke verrassing voor jullie, betreft de uitbreiding van de site. Hint: Column. <3

1 comments:

Kashmira zei

Wat een mooie dingetjes heb je gekocht!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio