Shopped: Too Faced World Domination Tour All Access Backstage Beauty Collection

dinsdag 8 maart 2011

Photobucket
Jullie kennen dat gevoel, dat je iets ziet en het móét en zál hebben. Dat je het zó graag wil hebben, maar het prijskaartje simpelweg boven je budget ligt. Wat ik dan doe? Het proberen te vergeten en denken: ‘Ooit kan ik me net zoiets moois veroorloven’.  Twee jaar geleden had ik precies dat gevoel met de Too Faced World Domination Tour All Access Backstage Beauty Collection. Een vreselijk lange naam, maar een product dat elke letter waard is. En raad eens? Nu, twee jaar later, scoorde ik deze geweldige make-up box voor minder dan de helft van het geld. Zo zie je maar, wie wacht wordt beloond. In dit artikel wil ik graag al de schoonheid met jullie delen, zodat jullie beautylovende harten een slag harder gaan kloppen. De review en bijbehorende Eye of the Day laat nog even op zich wachten, maar ik kon niet langer wachten met het showen.


Photobucket
De Too Faced World Domination Tour All Access Backstage Beauty Collection is een van de prachtige producten van Too Faced. De Beauty Collection bevat acht oogschaduws, een blusher, twee eyeliners, twee wenkbrauwpoeders, zes lipglosses, een highlighter en twee kleuren bronzer. Let me hear you! De doos is niet zomaar een doos, nee het is een muziek-sieradendoos. Alle make-up zit in laatjes – zoals een VIP entrance – verstopt en je kunt de laatjes eruit halen, mocht de make-up op zijn, om het doosje te gebruiken als sieradendoosje. Het Too Faced poppetje dat danst op klassieke liedjes, voor de spiegel maakt het helemaal af. Bij het openen van de doos komt er simpelweg onmiddellijk een glimlach op mijn gezicht, it’s so damn pretty!
Photobucket
Get the point? I’m in love. De Too Faced World Domination Tour All Acces Backstage Beauty Collection is ontzettend mooi, multifunctioneel en de producten die het bevat zijn to die for. Ik kan niet wachten om de review erover te typen, maar een beetje opgebouwde spanning is niet verkeerd!

10 comments:

S. zei

De mooiste dingen houd je voor jezelf en recenseer je niet. Dan doe je alleen maar afbreuk aan wat het voor je betekent.

Daniëlle zei

De review komt toch nog, of begrijp ik dat nu niet goed? Ze houd het dus niet voor zichzelf ;) nouja alleen nu nog even dan, haha!

Ben benieuwd, ik ga je volgen!

Unknown zei

@Daniëlle: Inderdaad, in het artikel staat dat de review met bijbehorende Eye of the Day nog volgen. (: Ik wil het graag uitgebreid reviewen en aangezien ik nu in Oostenrijk ben, mag het nog even op zich laten wachten. Leuk dat je me gaat volgen!

Michelle zei

Ziet er mooi uit! :)

Miss make-up and the city zei

wauw dat is zo'n mooi doosje!

Kashmira zei

Heel leuk dat je hem nog goedkoper kon vinden! Het is een prachtig doosje!

PinkFairy zei

waaaauw pretty! alleen om die verpakking al word ik hebberig!

Unknown zei

Dat had ik ook! Voor € 15 kon ik het gewoon echt niet laten!

Lee; zei

Echt mooi!! Ben erg nieuwsgierig waar je hem nu vandaan hebt? Ik dacht dat 'ie toen zo afgeprijsd was omdat 'ie uit het assortiment ging zegmaar? ;)

Unknown zei

@Lee: Ik heb hem gekocht op een beautyforum. (: Hij is twee jaar geleden verschenen, dus ik neem aan dat hij niet meer te koop is in de winkels.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio