Stapelkorting bij Kruidvat

maandag 28 maart 2011

Photobucket
Sale, korting, uitverkoop, soldes: We freaking love it! Vanaf morgen, dinsdag 29 maart, tot en met zondag 10 april is er stapelkorting bij alle Nederlandse Kruidvatfilialen. Dat betekent korting op geweldige merken, zoals: Maybelline, L’oréal, Rimmel, MaxFactor, Gosh, Catrice, Essence, 2True en het nieuwe NYC. Deze uitverkoop werkt als volgt: Op één product krijg je 25% korting, op 2 producten 30% en op 3 producten geldt een korting 35%.

Ik ga in ieder geval even kijken naar het nieuwe Catrice assortiment, voor een eyeshadow quatro en een blush. Gaan jullie gretig gebruik maken van de stapelkorting? Let me know, wat nog op je wishlist staat en wat je gescoord hebt!

7 comments:

Miss make-up and the city zei

Ik ga morgen naar de winkel spurten!

Silke zei

Aah, heb net vandaag ingeslagen :( al was wat ik gekocht had wel verdronken in slootwater...
had geen tijd meer om bij de veramoda te kijken voor dat shirtje maar ga ik binnekort wel doen

Anne zei

woow lekker veel korting haha <33.

Pretty Beauty Land zei

heerlijk die korting! toch maar eens gaan kijken!

Unknown zei

Echt veel korting is dit! Ik heb erg veel gekocht op de beauty beurs dus ik laat dit nu maar even aan mij voorbij gaan! Ik vind het trouwens erg leuk dat je dit soort dingen met ons deelt. Erg handig! :D

Unknown zei

Allemaal laten weten wat jullie gekocht hebben hé? Ik ben nieuwsgierig!

@Kelly: Je had ook echt een paar prachtige nagellakken gescoord op de beurs, dat moet ik je nageven. Grotere blogs krijgen ervoor betaald om advertorials als deze het world wide web in te sturen, ik niet. Maar ik maak zelf gebruik van aanbiedingen als deze en weet zeker dat jullie er ook van kunnen profiteren. (:

michelle zei

Yeeeh korting!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio