Tip: Kenzaa

maandag 7 maart 2011

Photobucket
I am one of those little people on this planet. Met mijn 1.65 meter kan ik niet tot de lilliputters gerekend worden, maar ook zeker niet tot de reuzen onder ons. Voor een kus moet ik op mijn tenen gaan staan en om in het bovenste keukenkastje te komen heb ik een stoel nodig. Nu zegt men: “Klein maar fijn”. Maar die vlieger gaat niet altijd op. In de sale zijn de kleinste kledingmaten het snelst weg, broeken zijn altijd te lang en in jurken verzuip je al snel. Deze week vond ik voor al deze problemen – behalve voor het kus- en keukenkastjesprobleem – een oplossing. Kenzaa is een webshop vol leuke  maar betaalbare kleding, speciaal voor de kleine maten zoals XXS, XS en S.  Dus ben je net als ik ‘very little’ of gewoon mooi mager, lees zeker verder om meer over Kenzaa te ontdekken.

Photobucket
Kenzaa is een webshop met fashionable kleding voor de kleinere kledingmaten. Alle kleding die verkocht wordt op Kenzaa is one size en geschikt voor de maten XXS, XS, S en in sommige gevallen maat M. Om zeker te weten dat een kledingstuk mooi aansluit bij je lichaam, staan bij elk kledingstuk de afmetingen vermeld. Door je maten goed op te meten, ben je dus verzekerd van een goed passend kledingstuk. Mocht het toch niet passen, dan is het ‘Niet goed, geld terug’. De prijzen zijn heel betaalbaar, een blazer kost bijvoorbeeld € 20, wat ik persoonlijk een goede prijs vind voor een blazer. Niet onbelangrijk zijn ook de verzendkosten, je betaalt € 1.95 voor één kledingstuk dat door de brievenbus kan. Voor meerdere kledingstukken met pakketpost kost het je € 4.95. Alle bestellingen worden binnen een werkdag bezorgd, dus voor weinig geld heb je je bestelling snel in huis.
Photobucket
Mijn lievelingsstukken van de webshop heb ik in de afbeeldingen bij elkaar gezet. Ik hoop dat ik de XS dames onder ons blij heb gemaakt met het delen van www.kenzaa.nl. Ze hebben in ieder geval echt mooie, kleine items voor een fijne prijs. Als je nu denkt: 'En ik dan?' Kijk vooral eens bij de accessoires, de tassen zijn zeker de moeite waard. Have fun shopping!

2 comments:

Michelle zei

Ziet er heel leuk uit! Ik zal wel even een kijkje nemen :).

Jardin de la Mode zei

Superleuke site!
x

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio