Uitslag winactie: P2 Nagellak

donderdag 31 maart 2011

Photobucket
Vandaag is de dag aangebroken dat ik jullie de uitslag van de winactie bekend mag maken. Drie van jullie zal ik gelukkig maken met een P2 nagellak, gesponsord door Chantalle. Om een zo eerlijk mogelijke uitslag te krijgen, heb ik jullie – per nagellakcategorie – ingevoerd in een fruitmachine en deze vervolgens het werk laten doen. Ben je benieuwd of je gewonnen hebt?


Photobucket
De eerste nagellak in de kleur Dream On gaat naar Daniëlle van http://myohmytellmewhy.blogspot.com/.
Photobucket
Het tweede mooie nagellakje in de kleur Groovy is voor Kelly van http://divaofgeneva.blogspot.com/.
Photobucket
Het derde brandweerwagenrode lakje in de kleur Heartbeat is gewonnen door Eleni.

Lieve meiden, ik hoop dat jullie er erg blij mee zijn! Van harte gefeliciteerd! Op het moment staan ze nog op mijn bureau te schitteren, maar ik stuur ze het liefst zo snel mogelijk jullie kant op. Jullie hebben 24 uur om te reageren op deze winactieuitslag en een mailtje te sturen naar prettybrilliant@hotmail.com. Stuur een mailtje, onder vermelding van ‘P2 Nagellak winnares’, met je naam en adresgegevens. Reageer je niet binnen deze 24 uur, dan worden er nieuwe winnaressen getrokken.

Graag bedank ik Chantalle, voor de prachtige nagellakjes! Chantalle, you're the best.

6 comments:

Lies zei

Gefeliciteerd meiden!!

Miss make-up and the city zei

Proficiat meisjes!!

Daniëlle zei

Super leuk, ben heel benieuwd naar het lakje, ga je nu mailen :-D

Marjolein zei

Awh mijn naam staat bij die eerste haha! Gefeliciteerd meiden!

Unknown zei

Wauuuw echt geweldig dat ik Groovy gewonnen heb dat ik gewonnen heb! :D
De andere winnaars van harte meiden! We hebben ondertussen al contact gehad via de mail! :D

Unknown zei

Nogmaals van harte gefeliciteerd allemaal! Ik heb nu alle adresgegevens binnen en de nagellakjes komen snel jullie kant op. Voor iedereen die niet gewonnen heeft: Uiteraard proberen we zo snel mogelijk een nieuwe winactie te organiseren!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio