Update: Even voorstellen, Chantalle!

zondag 13 maart 2011

Photobucket
Mijn naam is Chantalle Geelen, op 23 September 1989 werd ik geboren te Heerlen.
Hier, in het Zuid-Limburgse, groeide ik op met mijn moeder, en twee jongere zusjes.

Ik heb Joyce in 2008 leren kennen toen wij beiden in de musicalklas van Heerlen zaten.
Daar hebben we gezongen, gedanst en gelachen, en natuurlijk; getut voor de optredens.
Op mijn 19e ben ik verhuisd naar Eindhoven om daar de Pabo te volgen.
Ik woon hier nog steeds en het wonen met twee gezellige vriendinnen valt absoluut niet tegen.

In het dagelijks leven ga ik dus netjes naar school en loop ik stage op een basisschool.
Daarnaast vind ik het heerlijk om beautyblogs te bezoeken, zelf de stad in te gaan
en altijd met iets nieuws thuis te komen.

Mijn verslaving aan beautyproducten is er langzaam ingeslopen, maar ik vermoed dat
het begonnen is toen ik met beste vriendin 3,5 maanden in Oostenrijk stage ben gaan lopen. We kochten lippenstiften om kusjes onderaan de brieven naar huis te zetten en nieuwe nagellakjes uit verveling. Dit is dus langzaam veranderd in een koopdrang!

Toen Joyce mij vroeg om wekelijks een artikel over nagellak te schrijven was ik zeer enthousiast! Het schrijven is weliswaar nieuw voor me, maar ik heb er erg veel zin in en sta open om te leren. Jullie kunnen vanaf volgende week elke week een artikel van mij verwachten over nagellak. Ik hoop natuurlijk dat jullie het net zo leuk vinden als ik.

Ik heb er zin in!

Liefs, Chantalle

6 comments:

PinkFairy zei

Ik ben benieuwd :)

Michelle zei

Leuk, ben ook benieuwd!

Silke zei

Lijkt me leuk, ik ben benieuwd :)

Unknown zei

Ik weet vrijwel zeker dat ze jullie niet teleur zal stellen! Altijd leuk om een nieuw iemand met andere inbreng op het toneel te laten verschijnen. Terwijl ik al vies kijk bij het horen van crackle is Chantalle er verliefd op!

Jeanine zei

NAGELLAKKKKKKKKKKKKKK:D

Anoniem zei

Leuke meid die Chantalle. R

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio