Update: Pretty Brilliant Online

woensdag 9 maart 2011

Photobucket
Vorige week ben ik begonnen met Pretty Brilliant en ik vind het zo ontzettend leuk om te doen. Ik geniet van elk artikel dat ik kan en mag schrijven. Elk uur van de dag schiet me wel een nieuw idee te binnen en heb ik zin om even te checken of er niet misschien een nieuwe reactie is verschenen. Laat ’s avonds zit ik nog achter mijn roze laptop – zelfs op vakantie – om ervoor te zorgen dat er voor jullie leesvoer klaar staat. Inmiddels heb ik al heel wat leuke mensen virtueel leren kennen, nieuwe blogs ontdekt en positieve reacties gekregen. Dat vraagt om verdere uitbreiding. Deze week heb ik Pretty Brilliant aangevuld met een contactformulieren – voor al jullie vragen, opmerkingen, suggesties en het contact met eventuele bedrijven – en ik heb mezelf voorzien van een formspringaccount. Nieuwsgierig geworden? Read on.
Photobucket
 “What is Formspring?
Formspring encourages people to find out more about each other in a simple and fun way. It starts by directly asking people original questions in anticipation of their entertaining or revealing responses. Responses can range from straightforward to surprising and can lead to understanding something more about the people you know or find interesting. Whether you are curious to know more about a college you are applying to, the movies your friend likes, or the stories of someone you respect, on Formspring, you can have fun, share insights, and relate to one another in a new way.”
Formspring is een soort van interviewmachine op het World wide web, waar je alles te weten kunt komen over je favoriete bloggers en ja, people like me. Bloggers als Cynthia – Mislipgloss, Teske – Teskuh en Nikkie – Nikkietutorials zijn hier terug te vinden. En nu ik ook! Als je naar de link: http://www.formspring.me/JoyceNafzger gaat kun je me het hemd van het lijf vragen. Wees zo nieuwsgierig mogelijk, ik kan niet wachten om jullie vragen te beantwoorden.
Photobucket
De tweede toevoeging aan mijn blog is het contactformulier. Dit is te vinden in de header naast de Startpagina en Over mij. Het contactformulier is er voor iedereen. Heb je dringende beautyvragen, suggesties voor de site, opmerkingen, complimenten of negatieve kritiek? Laat je horen via het contactformulier. Ik vind het hartstikke leuk om in contact te komen met de lezers van Pretty Brilliant, dus schaam je vooral niet maar schrijf een berichtje. Bent u een bedrijf en op zoek naar een eerlijke, jonge, frisse beautyblogster? Schroom niet en neem contact met me op, ik sta overal voor open.

You're updated again, Pretty Brilliant is all yours!

5 comments:

Madelon zei

Leuk dat je nu ook formspring hebt, ik ben er maar niet aan begonnen haha.

Michelle zei

Ik wist niet dat prettybrilliant nog maar een week bestond! Maar goed, mijn complimenten voor jou, je schrijft echt goed! Het is heel leuk om te lezen. Ga je ook filmpjes maken? Lijkt me leuk!

Jardin de la Mode zei

leuk! wow een week pas, dat is inderdaad kort :p
dankjewel voor je lieve reactie, ik volg je nu ook!
x

Unknown zei

@Madelon: Moet je doen is hartstikke leuk! Komen we ook wat meer over jou te weten.

@Michelle en Sabrina: Het voelt voor mij inderdaad ook alsof ik het al veel langer doe, maar het is echt mijn kleine kindje. Dankjulliewel in ieder geval <3 Vind het ontzettend leuk om te zien dat er een stijgende lijn is in de bezoekers en er vaste mensen terug komen. Filmpjes lijken me btw nog een beetje eng, aangezien ik echt echt echt Zuid-Limburgs ben en ik me nogal schaam voor mijn accent haha.

Michelle zei

@ Joyce: Aaaha, geeft toch niks joh! Het lijkt me echt leuk als je filmpjes ging maken, hihi! Fijn dat je het leuk vind om te bloggen, je doet het goed! :D

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio