Wishlist: Maart

zondag 6 maart 2011

Photobucket
Bij elke maand hoort - voor een beautyblogger - een wishlist. Elke maand weet ik weer een aantal items te verzamelen, die ik maar al te graag aan mijn collectie toe zou voegen. Alles wat ik graag zou willen hebben schrijf ik in mijn Beauty notitieblok en per maand kies ik hier een paar items uit, die ik echt nodig heb of waar ik lang genoeg naar verlang heb. Deze maand, maart, is de maand van een paar items die ik echt al lang wil hebben of proberen. Zijn jullie nieuwsgierig naar de omschrijving, verkrijgbaarheid en prijzen van de producten, klik dan op ‘lees meer’.

Ik ben momenteel hard aan het sparen voor een mooie zomervakantie met mijn vriend, waardoor ik mijn wishlist altijd zo beperkt mogelijk probeer te houden. Deze maand heb ik gekozen voor zes items die ik graag aan zou willen schaffen. De kwastenset en het palette wil ik al sinds kerst, dus dat geld staat apart. De andere producten zouden gewoon heel fijn zijn als ik ze zo kopen, maar niet van noodzakelijk belang – eerder onder het mom van ‘voor de site’.

·         MAC Blush Quite Cute Collection: Toen ik de persfoto’s van de MAC Quite Cute collectie zag – lees: hoog snoepgehalte – wist ik gewoon zeker dat ik iets móést scoren uit deze collectie. De producten zien er allemaal zo lief en mooi uit, maar dragen helaas ook een hoog prijskaartje. Een van mijn favoriete make-up producten is for sure blusher en deze mooierd zou voor mij gemaakt kunnen zijn. Prijs: Ongeveer € 22. Verkrijgbaar: Begin april bij MAC Counters.
·         Diva sPoo Bar Snow Babe van In de Watten: In de watten is een onwijs fijne webshop met een lieve eigenaresse – Caroline je bent een kanjer! Eerder bestelde ik enkele soy wax melts en ik ben zo tevreden over de producten en de persoonlijke service, dat de Diva sPoo Bar mijn volgende aanwinst gaat worden. Ik heb nooit eerder een shampoo in vaste vorm geprobeerd, dus ik ben echt onwijs nieuwsgierig. Omdat ik niet weet of mijn haar dikke vrienden wordt met een shampoo in deze vorm is de Try Out Size voor mij ideaal. Prijs: € 5.95. Verkrijgbaar: http://www.indewatten.com/shop/product.php?productid=17660&cat=250&page=1
·         Zoeva Very Croc kwastenset & 88 palette: Deze set zou eigenlijk al met kerst ‘mine’ geweest zijn, maar toen was hij uitverkocht. Mijn opa en oma waren zo lief om het geld te geven, zodat ik hem later nog kon bestellen. Ik ben in korte tijd echt helemaal gek geworden van make-up en gebruik momenteel Hema kwasten – waar niks mis mee is! – maar ik mis nog een aantal kwastjes. Over de Zoeva set heb ik tot nu toe enkel positieve dingen gehoord en daarbij ziet hij er prachtig uit. Wat het palette betreft, ik heb het warm shimmer palette van Zoeva en daar ben ik erg blij mee. Maar nu de zomer komt, schreeuwt mijn gezicht naar kleur en felle ooglooks. Prijs kwastenset: € 30 Prijs palette: € 14.95 Verkrijgbaar:https://www.zoeva-shop.de/
·         Eyeko Extra Glow and Tinted Glow set: Eyeko is zo’n beautymerk dat je vaker terug ziet komen met een hoog hébben- gehalte. Nu de twee beroemde creams in een set voor een voordelige prijs verkrijgbaar zijn, kan ik het niet langer laten. Daarbij ben ik deze maand Eyeko Ambassador geworden en wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen. Het is namelijk zo dat jullie kunnen bestellen, mijn persoonlijke code (E14546) invullen en dan een gratis cadeautje bij je bestelling krijgen. Super leuk natuurlijk, maar dan moeten de producten ook de moeite waard zijn! Prijs: € 13.50 Verkrijgbaar: http://www.eyeko.com/eyeko-extra-glow-tinted-cream-p-156.html
·         Lush Heavanilli Massage Bar: Massages, you must love them. Aangezien ik 19 april alweer 2 jaar samen ben met Sebastian, komt deze goed van pas. Eerder heeft een Lush medewerkster mijn handen ingewreven met dit product en toen kon ik niet stoppen met het snuffelen aan mijn eigen handen. Moet je je voorstellen hoe erg ik Sebas op zou willen eten na een massage haha.  Prijs: € 10.50 Verkrijgbaar: http://www.lush.eu/nl/huidverzorging-1/body/massage-bars/heavanilli-massage-bar.html

Zo lieverds, dat was het alweer. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het totaalbedrag komt uit op € 96.90. Een beetje boven mijn maandelijkse budget, maar zoals gezegd. De kwastenset en het palette zijn begroot en wat ik deze maand niet koop, koop ik gewoon in april. Wie mooi wil zijn, moet zijn portemonnee pijn zien lijden.

Wat willen jullie absoluut aanschaffen deze maand?

11 comments:

Michelle zei

Leuke wishlist. Ik ken je site pas net, maar - wauw - wat een mooie site! Ik heb ook een vraagje: Heb je die lay-out zelf gemaakt? Ik heb zelf ook wel eens op blogspot geprobeerd een blog te maken, maar zo mooi als die bij jou is, kon ik niet hoor! Verder even over mijn wishlist: Het eerste wat nu in me op kwam was een stippling brush! Ik heb nu gewoon een foundation kwast, maar ik wil echt héél graag een stippling brush. Ik mag helaas niet online bestellen, en ik heb er tot nu toe nog geen een gevonden die ook gewoon een normale prijs heeft.... Helaas!

Unknown zei

Hee Michelle!
Dankjewel voor je lieve complimentjes, ik vind het ontzettend leuk als nieuwe mensen mijn site ontdekken. Kom gerust vaker langs, ik probeer zo vaak mogelijk te updaten. Ben alleen momenteel op wintersport - dus dat is even moeilijk. Ik heb de layout niet zelf gemaakt, maar gevonden via google. Google eens: Blogger layout of header. Misschien helpt dat. Wat is jouw site? Anders kom ik graag eens langs. Een stippling en een kabuki staan ook nog steeds op mijn verlanglijstje. Je zou eens kunnen kijken bij The Body Shop, als je niet online mag bestellen.

Veel liefs

Michelle zei

Hey, ik had ooit een site gemaakt voor mijn zusje. Gewoon, ze wou dat, en ik wou wel eens kijken hoe dat blogspot werkte enzo :). Maar, ik was gewoon benieuwd hoe je dat hebt gedaan, vind het erg mooi! Ik kom zeker vaker langs. Veel plezier nog op wintersport! En ik zal - wanneer ik in de buurt ben - wel even kijken bij The Body Shop.

Unknown zei

Blogspot werkt niet heel moeilijk, ik ben ook niet zo technisch en toch is het redelijk gelukt. Onder Blogger template/layout moet je zeker iets vinden. (: Als je vragen hebt, stel ze maar via twitter. Dankjewel en tot snel!

Tatjana zei

Fijne wishlist! <3

Marjolein zei

Leuke wishlist! Ik wil ook graag nog een kwastenset van Zoeva, weet niet of ik voor die Croc set ga maar hij is zeker mooi :)

Unknown zei

@Marjolein: Tussen welke twijfel je? (:

Madelon zei

Die Croc kwastenset heb ik ook, het is echt een aanrader. Ik heb nog geen tijd gehad voor de review erover maar die kwasten zijn echt heerlijk zacht :D

Unknown zei

@Madelon: Wat leuk dat je mijn blog bezoekt, ik ben onwijs fan van jouw site, je eerlijke blogs en de mooie en duurzame producten die je gebruikt. Ik ben benieuwd naar je review, maar knap eerst maar een beetje op. Je gezondheid gaat voor.

Marijke zei

Ik heb de very croc kwasten set ook, echt een van mijn beste aankopen op beauty-tools gebied!
Kan hem zeker aanraden!

Suzanne zei

Zoeva Very Croc kwastenset deze staat op mijn verjaardagslijstje. Duimen dat ik deze ook mag krijgen!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio