Youtubers tegen kanker!

dinsdag 8 maart 2011

Photobucket
Tegenwoordig hoor je het overal. Op school, in de wandelgangen, ’s avonds aan tafel. Kanker is een ziekte die voor veel mensen tegenwoordig hoort bij het alledaagse leven en overleven. In 2008 was kanker in Nederland voor het eerst de grootste doodsoorzaak en met de dag verliezen we meer mensen aan deze nare ziekte. Een op de vier mensen in Nederland lijdt aan kanker. Kanker is zo agressief, dat er naar jaren onderzoek nog steeds niet iedereen van kan genezen. JustSemir, een youtuber, gaat zich samen met Remy inzetten tegen kanker door de KWF kankerbestrijding te helpen en jij, jij kan daarbij helpen!


Graag vraag ik dan ook je aandacht voor deze actie. Semir en Remy wisten me zeer te raken met hun actie, dat ik graag wil steunen door dit artikel aan hun actie te wijden. Nu denk je waarschijnlijk: “Leuk en aardig en ik wil graag helpen. Maar ik ben zelf niet zo rijk.” Dat hoef je ook helemaal niet te zijn, je kunt ook helpen op een andere manier. Door je te abonneren op beide youtubekanalen, van zowel Remy als Semir, en een reactie achter te laten steunen zij het KWF met 5 eurocent. En heel veel vijf eurocenten is veel geld. De kanalen: http://www.youtube.com/SpletschVlog & http://www.youtube.com/LiveGoodTrySemir Op de blog van Semir kun je je steun kenbaar maken en ook hier is elke reactie 5 cent waard: http://www.justsemir.nl/kwf-kankerbestrijding/
Mocht je nu wel iets meer te besteden hebben, besteed het dan een keer aan een goed doel. Als de een op de vier getroffenen van kanker in jouw buurt voorkomen, ben je blij dat je bij hebt gedragen aan een oplossing, een geneesmiddel.  Je kunt bellen of geld overmaken via de website. Het bellen kost je € 1.30 en zeg nou zelf: ‘Eén euro en dertig cent! Dat is like één pappig kantinebroodje in de pauze op school’. Sta op tegen kanker!

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio