Bonjour Paris! Je t’aime!

vrijdag 22 april 2011

Photobucket
Op het moment dat jullie dit lezen, zit ik al vijf uur in de bus en komt de Eiffeltoren al langzaam in zicht. Justement, ik ben onderweg naar Parijs. Vandaag 22 april is mijn laatste schooldag en om dat te vieren, vertrekken we met een grote bus en de hele klas naar Parijs. We kregen de keuze uit Disneyland en Parijs. Daar hoefde ik echt niet lang over na te denken, na acht keer Disneyland bezocht te hebben, ken ik het park van binnen en van buiten. En Parijs, stad van de liefde, ook ik hou van jou!

Photobucket
Foto die ik enkele jaren geleden maakte. 
Om 05.00 uur vanochtend zijn we dus vertrokken en vannacht zullen we terugkeren in het zielige boerengat waar ik woon. Het grootste deel van mijn klas heeft gekozen voor een bezoek aan Disneyland, maar kom op: De Parijse Sephora kan echt wel opboksen tegen Mickey Mouse! Het plan van de dag is dan ook als volgt. Samen met Juliëtte ga ik op shoppingjacht uittrekken, what else? Op mijn wishlist staat een Urban Decay oogschaduwpalette, een tube Biafine, de oogmake-up remover Klorane, een paar mooie ballerina’s en een zalmroze broek. Natuurlijk ga ik er niet van uit dat ik dit allemaal kan scoren – naast een heerlijke croissant en crêpe – maar het gaat om het idee. Daarnaast zou ik graag Montmartre, de Eiffeltoren en de parfumwinkel Fragonard bezoeken. But we’ll see, ik heb er in ieder geval  veel zin in! Zodra ik terug kom, volgt er natuurlijk een uitgebreid fotoverslag! 

Grosses bisses!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio