Chantalle's inzending voor de Lushious' Beauty WIC Winactie

woensdag 13 april 2011

Photobucket
Een beautyblog die ik –naast prettybrilliant natuurlijk- dagelijks bekijk is www.lushiousbeauty.nl een tijdje geleden zag ik deze: een ontzettend leuke winactie ontzettend leuke winactie staan.

Je kunt maar liefst 79 nagellakjes(!) van het leuke merk WIC winnen. Wat je hiervoor moet doen? Een stad uitbeelden met je nagels… Mijn huisgenootjes en ik vonden dit zo'n leuk idee! We besloten in deze heerlijke zonnige dagen toch voor een keertje terug te gaan in winterse sferen en kozen ervoor om ons te laten inspireren door een stad in Alaska.


Photobucket

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, ik ben helemaal geen fan van nailart. Ik vind het bewonderenswaardig wat mensen allemaal kunnen creëren op hun nagels maar nee, geen nailart voor mij.

Geïnspireerd door de winterse kou kozen we voor de de kleur ‘Am I blue or green’ van Catrice. Een prachtig kleurtje met een toepasselijke naam. Normaal gesproken ben ik een groot fan van de lakjes van Catrice, goede kwaliteit tegen een zacht prijsje. Dit keer ben ik echter minder te spreken.

Photobucket

Al bij het eerste laagje nagellak werd duidelijk dat dit niet is wat we van Catrice gewend zijn. Een ontzettend ongelijke streperige drab. Ook leek het ontzettend langzaam te drogen en dit terwijl ik niet dikker lakte dan anders. Ook mijn huisgenootjes probeerden het lakje en kwamen tot dezelfde conclusie. Pas na 3 lagen was de lak enigszins toonbaar hoewel er nog duidelijk strepen te zien waren. Als jij dit kleurtje net zo geweldig vind als ik raad ik je aan toch naar een dupe te zoeken. Ik zou hem door het rampzalige lakken niet zo snel meer op doen, helaas.

Om het resultaat toch ietwat op te vrolijken hebben we er met diverse blauwtinten streepjes, en zelfs een ijskristalletje geprobeerd te maken. Omdat we wisten dat we geen geweldige nail-art gemaakt hadden en veel van jullie echt tovenaars zijn met nailart besloten we ook de make-up geïnspireerd op Alaska te houden...

Benieuwd naar het resultaat? Aanschouw mijn huisgenootje Ruth:

Photobucket

We hebben de resultaten ingezonden, we verwachten niet te winnen maar we hebben zo gelachen samen! Geen nail-art of nagelcreaties van hoogstaand niveau dus, maar vooral een hele gezellige middag met mijn vriendinnen en dat is natuurlijk veel belangrijker!

Meedoen kan nog tot 21 April! Doen jullie mee? Ik ben benieuwd naar jullie creaties!

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio