It’s our anniversary, honey!

dinsdag 19 april 2011

Photobucket
Vandaag, 19 april 2011, heb ik de eer en het genoegen om aan te kondigen dat ik het tweejarig bestaan van mijn relatie mag vieren! Oké, dat is wel heel deftig gezegd. Ik ben gewoon lekker twee jaar samen met mijn vriend! Het is alweer twee jaar geleden dat we iets kregen we en voor het eerst zoenden in de stromende regen. Twee jaar, tienduizenden smsjes, hoge telefoonrekeningen, leuke reisjes, duizend knuffels, kusjes en ik-hou-van-jou’s verder ben ik nog steeds heel dankbaar voor iemand als Sebas in mijn leven. Om dit te vieren, vandaag geen beautyreview, NOTD of FOTD, maar een lekker klef artikel met foto’s van ons. Helaas heb ik niet zoveel foto’s van ons samen, maar wel heel veel herinneringen aan foto’s die we van elkaar gemaakt hebben.

Schat, dankjewel dat je er voor me bent, dat je me binnenste buiten kent, dat je me helpt mijn dromen na te jagen en dat je diegene bent waar ik mee ga slapen en voor wakker word.


Photobucket
De eerste foto die we ooit maakten. 
Photobucket
Op de golfbaan.
Photobucket
In de wildwaterbaan in Disneyland, foto van een foto.
Photobucket
In de metro naar Amsterdam.
Photobucket
In Antwerpen.
Photobucket
Golfen met mijn zusje.
Photobucket
Oudjaarsavond bij vrienden.
Photobucket
Concert in de Melkweg Amsterdam.
Photobucket
In een berghut, wintersport 2011.
Photobucket
Nog steeds blind van liefde met valentijn.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens te zien wat voor mij belangrijk is, naast bloggen. Ook na twee jaar ben ik nog steeds het liefst bij Sebas en geniet ik van elk moment samen. <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio