Mijn twitpic’s

vrijdag 15 april 2011

Photobucket
Twitter, het medium waar Nederland zich massaal op laat gaan. Ideaal voor winactie’s, het showen van je lunch, snelle huiswerkvragen en bitchfights – nee hoor grapje. Rages zijn er om gevolgd te worden en ook ik ben inmiddels al een dik jaar lid van Twitter. Vele mede-bloggers maak ik al dagelijks een Twitterpraatje mee, maar ik wil meer!
Mijn twitternaam is JoyceNafzger. Wil je dus weten waar ik me dagelijks mee bezig houd? Follow me at www.twitter.com/JoyceNafzger Vind ik niet alleen hartstikke gezellig, maar ik vind het ook heerlijk om te ontdekken wie jullie zijn. Mijn twitter gebruik ik voornamelijk om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, roddels, mijn vriendinnen, mede-bloggers en voor het loslaten van frustaties, gedachten, vragen, mooie zinnen en natuurlijk het plaatsen van twitpic’s. Want twitpic’s, die zijn pas echt leuk!

Een Twitpic is een fotootje dat je plaatst op je twitteraccount. Op deze foto kan vanalles getoond worden, van je lunch tot aan je lieve oma. Bij andere mensen vond ik het altijd zo leuk om te zien wat ze bezighield, dat ik zelf ook zo veel mogelijk foto’s probeer te plaatsen. Om jullie te overtuigen dat twitpiccen hartstikke leuk is, bij deze een kleine selectie van mijn persoonlijke twitpic’s.

Photobucket
Home made carrot cake. If heaven had a taste, it would taste like this. #mmm
Photobucket
Panterprintsjaaltje als haaraccesoire, what do you think?
Photobucket
Jumping curls. <3
Photobucket
In augustus 2003 op de Dominicaanse Republiek in Punta Cana #longlongtimeago

Photobucket
I wish you all a wonderful new year filled with light, love and surprises <3 May all your dreams turn into reality.
Photobucket
Oehlala it's a offshouldershirt!
Photobucket
I love my new top. <3
Photobucket
Ik hou van Amerikaanse pakketjes. Physicians Formula Happy Booster Powder <3
Photobucket
Painted something (:
So girls, what do you think? Spannend leven heb ik toch? Nee grapje hoor. Ik zou het leuk vinden als jullie me gaan volgen! Vinden jullie dat ik een deel 2 van Mijn twitpic's moet maken?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio