NOTD: Big Spender Wanted

maandag 4 april 2011

Photobucket
Big spender wanted. Ik voel me niet aangesproken, maar mijn nagels wel. Dit is namelijk de naam van een prachtig roze nagellak met een koraalkleurige gloed. Deze Catrice nagellak wordt helaas uit het assortiment gehaald, slecht nieuws voor lovers, maar goed nieuws voor budgetshoppers. I love it, dus bij deze een nail of the day.


Photobucket

Big Spender Wanted is een fel roze kleur met een koraalkleurige ‘shine’. Met een dikke laag of twee dunne laagjes heb je voldoende dekking. Het flesje bevat 10 ml, waar je wel een tijdje mee vooruit kunt. Helaas chipt de nagellak wel vrij snel, na een dag vertoont deze roze diva al de eerste chips. Big Spender Wanted is nu bij Kruidvat te koop voor € 1.25. Voor dat bedrag is deze kleur een leuke toevoeging aan je momentele nagellak collectie. In ieder van ons zit wel een Big Spender verstopt.


10 comments:

Femke zei

Heey grappig! hier heb ik mijn webshop naar vernoemd.. www.bigspenderwanted.com lol

Unknown zei

@Femke: Haha, dat is toevallig inderdaad! Ik attendeer je er wel eventjes op dat reclame hier niet toegestaan is, ik begrijp het in dit verband, maar hoop dat er de volgende keer aan denkt.

zei

oehh, mooie kleur! :D

Kashmira zei

Mooie nagels heb je! Leuke kleur ook :)

tessa zei

een mooie roze kleur zeg.
maar geen roze nagellak meer voor mij heb echt te veel,eerst maar eens opmaken wat ik nu heb.

Michelle zei

Leuk kleurtje!

Beautyill zei

Mooi kleurtje!!
Wat een enorm mooie layout heb je zeg! Ik kwam via je reactie op mijn site bij je terecht and i love it!

Unknown zei

Everyone loves, Big Spender Wanted. Toen hij nog niet afgeprijsd was, dacht ik altijd: 'Mwah, zal me wel niet zo mooi staan, maar nu ben ik er zo blij mee!'

@Helen/Beautyill: Wat leuk dat je nu ook langskomt op mijn site, dankjewel voor je complimenten. Ik hoop dat je terug blijft komen!

Unknown zei

Ik heb dit lakje ook een tijdje geleden nog snel even aangeschaft! Ik vind het echt een fantastisch lakje. Het staat je prachtig!
Liefs,

Miss make-up and the city zei

Leuk kleurtje! Staat je prachtig

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio