Personal Update: Thank God, I survived!

zondag 10 april 2011

Photobucket
Lieve meiden,

Graag laat ik jullie even kort weten hoe het met me gaat. Ik ben namelijk onwijs opgelucht, maar ontzettend gestresst tegelijkertijd. Afgelopen week had ik mijn laatste se-week op school. Dat betekende: Heel veel stof, mondelingen en elke dag leren totdat het donker werd. Gelukkig is het nu voorbij en ik ben heel blij dat Pretty Brilliant in de tussentijd zonder problemen heeft doorgeleefd. Om even kort te zeggen hoe het ging: Over het algemeen ging het goed, maar wiskunde en aardrijkskunde zijn nog even afwachten.

Deze week heb ik nog vier toetsen: Mijn Nederlands en Spaans mondeling en Duits en Frans literatuur, die ik hoop goed te doorstaan. Het zal me in ieder geval nog wel wat uren leerwerk en trillende benen bezorgen. Daarna heb ik mijn laatste schoolweek en de 22ste gaan we naar Parijs, wat natuurlijk een heerlijk vooruitzicht is. Ik hoop het Urban Decay Book of Shadows Volum 3 te kunnen scoren en lekker te kunnen genieten van de beste croissants op aarde. En dan, vraag je je af? En dan drie weken vakantie en mijn eindexamens. Oh wat hoop ik dat ik slaag! Als ik er al aan denk word ik misselijk! Duim maar voor me de komende weken, dan zorg ik voor het nodige leesvoer op de site! Goede deal toch?

Dikke kusjes naar jullie toe!

Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio