Preview: My Make-up Stash

zondag 17 april 2011

Photobucket
Let’s come straight to the point: I’m deeply and madly in love with make-up. Vooral de afgelopen maanden heeft er een storm gewoed op mijn spaarrekening. Om het feestje compleet te maken, wilde ik al heel lang een mooie indeling voor mijn dierbare bezitjes. Na even nadenken kwam ik tot de conclusie dat ik mijn droom kon verwezenlijken, door een beetje te verbouwen. Mijn rommella werd leeggeruimd, mijn ondergoed- en pyjamala verhuisden een verdieping naar beneden. En hallo! Make-upla!

Photobucket
Ik wacht nog op een paar producten die mijn stash echt compleet maken – denk aan het 88 palette en mijn Zoeva kwastenset – en als deze binnenkomen, zal ik in een filmpje laten zien wat ik nu precies allemaal in bezit heb en graag gebruik. Omdat wij vrouwen zijn, zijn we altijd nieuwsgierig naar andermans huizen, parfums en laatjes, dus vandaar dat ik jullie nu alvast geruststel. Jullie mogen snel uitgebreid virtueel snuffelen tussen mijn blushes en oogpotloden!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio