Review: Benefit Bella Bamba Blush

zondag 3 april 2011

Photobucket
Bella Bamba, bij de naam begin ik al spontaan te dansen. Jullie kunnen wel raden wat voor vreemde trekjes ik krijg, bij het gebruiken van deze blush. Toen ik op wintersport was en ’s avonds mijn mailtjes las, werd ik héél aangenaam verrast. In mijn Postvak In stond namelijk een erg leuk mailtje te wachten van Priscilla, de eigenaresse van http://wickedskakid.nl/. Ik was de winnares van de Bella Bamba Blush! Mijn vriend, die verveeld naast me zat, zag de glimlach van mijn gezicht af spetteren en zei: “Dat vind je leuk hé?” Ja schat, dat vind ik heel erg leuk!


‘Bella Bamba. De triple dimension of pink… Brightening, sculpting and defining. Sweep on the apples of your cheeks and dot at the hairline for a Total thrill of dimensional color. WOW!’
Photobucket
De tekst achterop het doosje geeft precies aan hoe je je voelt als je Bella Bamba de eerste keer ziet: WOW! De verpakking van Bella Bamba is lekker kleurrijk, opvallend en fel. In mijn blushvakje zal ik dus ook niet snel over het doosje heen kijken. De verpakking is 3D als je hem in het licht houdt en is voorzien van alle informatie die je nodig hebt. De blush sluit met een magneetsysteem, wat ik zelf erg makkelijk vind werken. Er zijn mensen die het een minpunt vinden dat de Benefit blushes van karton gemaakt zijn, maar ik zelf zie dat niet als een grote afknapper.
Photobucket
Bij het openen van de blush valt het me op dat dit product met zorg is verpakt. Het ingebouwde spiegeltje is afgedekt met een sticker, het bijgevoegde kwastje is ingepakt en over de blush heen zit nog een beschermfolie. Dit geeft mij, als gebruiker, een fijn gevoel. Je weet zeker dat je een mooi, nog ongebruikt product in handen hebt.
Photobucket
Bij het verwijderen van alle beschermfolies valt het al op. De blush ruikt zoet naar snoepjes en naar watermeloenkauwgums. Bella Bamba heeft een koraalachtige, oudroze kleur met subtiele gouden glitters. Ik denk dat de kleur geschikt is voor vele huidstypes, ik bouw hem op met mijn iets donkerdere huid, maar ook de Sneeuwwitjes onder ons kunnen deze subtiel aanbrengen voor de perfecte ‘cheeks’. De blush is erg fijn in gebruik, hij korrelt helemaal niet, waardoor hij zijn ‘looks’ behoudt.

Zijn jullie net zo enthousiast geworden als ik? De Benefit Bella Bamba blush kost € 32, een flinke prijs, maar wel een bloedmooie blush met een fijn kwastje. Bella, bella bamba!

8 comments:

PinkFairy zei

Ruikt ie ergens naar? Is me niet opgevallen! pfff slecht, ik ga daar zo weer eens aan ruiken :P
Hij is idd prachtig, super gepigmenteerd ook.

Unknown zei

@Pinkfairy: Hij ruikt een beetje zoetig. Sommige mensen vinden hem naar watermeloen ruiken, maar ik kan de geur niet echt thuisbrengen. (:

Josephine zei

Aaah wat ziet die er mooi uit! Echt heel gaaf dat die ook lekker ruikt. :)

Miss make-up and the city zei

Wauw klinkt goed! Mijn vriendje reageert ook altijd zo als ik enorm blij wordt van make-up, ach mannen ze zullen het nooit snappen!

Alyssa zei

Klinkt echt als een fijne blush! Ik hou ervan wanneer iets lekker zoet ruikt :)

Kashmira zei

Ik vind hem echt zo gaaf! Wil hem ook!

Unknown zei

Wauwieee prachtig! :D Fantastisch dat je dit gewonnen hebt! Heel veel plezier van deze geweldige blush!

Daniëlle zei

Ziet er echt geweldig mooi uit ^.^

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio