Review: Blue Heaven Classic Kajal via Waymadi.nl

zaterdag 16 april 2011

Photobucket
Een dag zonder oogpotlood, is een dag niet geleefd. Voor mij is oogpotlood het product dat elke ooglook afmaakt, van nude tot extreem kleurrijk. Elke dag tightline ik mijn ogen en afhankelijk van mijn humeur – en de tijd die ik heb – gebruik ik het om mijn waterlijn een kleurtje te geven. Van mijn oogpotlood eis ik dat het veel pigment afgeeft, smudgeproof is en makkelijk aanbrengt. De traditionele kohl van www.waymadi.nl is weer op voorraad en nadat ik zoveel positieve verhalen heb gehoord, kon ik het niet laten een te bestellen.
Photobucket
De kohl kajals van Way Madi zijn van het merk Blue Heaven, een merk afkomstig uit New Delhi. Op de kleine verpakking staat vermeld wanneer het product gemaakt is – in mijn geval januari 2011 – en dat het drie jaar goed blijft. That’s a plus! De kajal belooft het volgende:

“Beautifies, soothes and cools the eyes. Easy to apply, resharpen and to carry around. Does not smudge easily. Resistant to perspiration. Medically safe, has no side effects. Longer lasting.”

Het Engels moge dan wel niet zo mooi zijn, maar dat neemt niet weg dat ik erg benieuwd ben naar het product. Als je de kohl stick uit de verpakking hebt gehaald, houd je een kegelvormige verpakking over. Het merk staat meerdere keren op de huls vermeld. Na het opendraaien van de dop houd je een kegelvormige punt over, dit is de kohl in vaste substantie. De meest originele vorm van kohl – die de oude Egyptenaren al kenden – naast de poedervormige. Als je meer wilt weten over kohl, de werking en samenstelling, raad ik je aan het artikel van Madelon – de lieve en behulpzame eigenaresse van WayMadi – te raadplegen.
Photobucket
En hoe werkt dat nu? Nou, heel fijn. De vorm van het product is wel even wennen, maar het werkt net zo fijn – of misschien nog wel fijner – als een kohlpotlood. Het is fijn dat het product heel duurzaam is en geen schade toe doet aan mijn ogen, kohl is zelfs verzorgend en verzachtend. Zeker nu, ten tijde van hooikoortsepidemie├źn, kan ik dat goed gebruiken. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn Kohl Stick van www.waymadi.nl en ik hoop dat jullie snel eens gaan kijken in Madelon’s webshop en op haar blog. De kohl is hier te koop voor € 2.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio