Review: Chanel Le Vernis 509 Paradoxal

woensdag 20 april 2011

Door Chantalle
Photobucket
Een kleur die afgelopen jaar in menige beautyblog voorbij is gekomen is de kleur Paradoxal van het merk Chanel. Een paars/grijzig kleurtje met lila shimmer die voor een prachtige kleur zorgt wanneer de zon erop schijnt.

Nagellak van Chanel is vrij duur. Deze lakjes zou ik dan ook alleen kopen als ik de kleur bijzonder mooi vind. Een tijd geleden stond ik aan de Chanel counter van de Bijenkorf om een cadeautje voor een vriendin te kopen toen me opviel dat het meisje achter de counter Paradoxal op haar nagels had. Ze vertelde me dat het inmiddels haar lievelingskleur geworden was, hij goed bleef zitten en hij ontzettend draagbaar was. Ik was verkocht….Photobucket
De verpakking is zoals we van Chanel gewend zijn, eenvoudig en tegelijkertijd ontzettend elegant. Ikzelf vind het dop-systeem minder. Je haalt eerst de vierkante dop eraf en vervolgens hou je een geribbelde draaidop over. Maargoed, het ziet er wel mooi uit. De kwastjes van Chanel zijn erg dun, ikzelf vind dat lastiger lakken, maar dat kan een kwestie van smaak te zijn. Ik lak zelf liever met iets vollere kwasten. (OPI Of Catrice)

De kleur, een van de belangrijkste punten vind ik zelf. De kleur is werkelijk prachtig! Echt mooi. Zelfs op foto kan ik de kleur niet duidelijk vastleggen. Zonder fel licht lijkt de kleur een beetje grijsachtig te zijn, maar zodra er licht bijkomt is het een onbeschrijfelijk mooie paars-kleur. Het meisje achter de Chanel counter had wat mij betreft gelijk, deze kleur is echt in iedere situatie en bij iedere outfit draagbaar.

De nagellak bleef 4 dagen zitten zonder te chippen, daarna heb ik hem zelf weer afgehaald. Ook was de lak na 1 laag al vrij dekkend! Erg netjes dus.
Photobucket

€21,50 vind ik erg duur voor een flesje met 13ml nagellak. Kwalitatief doen budgetmerken echt niet onder voor Chanel, en qua kwast zijn sommige budgetlakjes nog wel beter naar mijn mening. De kleur die Paradoxal heeft ben ik echter nog nooit elders tegengekomen en zoals Joyce in haar blog over de de Oasis Short Bow Pearl Necklace schreef: “Als je iets ziet dat je wel heel heel heel erg leuk vindt, moet je het kopen.”

Mocht je de kleur mooi vinden maar €21,50 teveel geld vinden, MNY nummer 549 is voor €2,50 een prima dupe! Hebben jullie veel geld over voor een nagellak als je de kleur echt mooi vindt?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio