Review en NOTD: Catrice Clay-Ton My Hero

zaterdag 23 april 2011

Photobucket
De Catrice lakjes, ze zijn vanuit het niets gebombardeerd tot een van de bekendste nagellakken in Beautyblogland. Met het stijgen van de populariteit ben ook ik mijn Catrice Nail Lacquer stash uit gaan breiden. Bij het veranderen van het assortiment, zag ik dat Clay-Ton My Hero afgeprijsd was voor € 1.25. Na even twijfelen – ik ben een beetje angstig voor bruine nagellak, voor het ‘ik-rook-en-heb-gele-nagels-effect’ – nam ik hem mee. Ik zie je al verdrietig kijken. Wees niet getreurd, it’s not to late, Clay-Ton My Hero is terug in het assortiment, dus na het lezen van deze review kan hij ook van jou zijn!


Photobucket
De kleur van de nagellak is heel bijzonder. Op het eerste gezicht denk je: ‘Bluh, saai een modderkleurige nagellak!’ Maar als je beter kijkt zie je dat de kleur bestaat uit meerdere tinten. Clay-Ton is namelijk grijs, bruin met een gouden gloed. Ik denk dat deze kleur hem heel geschikt maar voor verschillende huidskleuren en voor veel gelegenheden. Tijdens een sollicitatiegesprek zul je je werkgever niet hiermee afschrikken, maar tijdens een feestje kom je ook echt niet te kort met je mooi gelakte nagels.
Photobucket
Het lakken gaat erg prettig, met een dik laagje dekt hij al, maar ik vind hem persoonlijk mooier met twee dunne laagjes. Dat laat op de een of andere manier de mooie kleurschakelingen beter naar voren komen. Ik heb de nagellak nu meerdere keren gedragen en bij mij – lees: hele zwakke nagels – houdt hij het zeker drie dagen mooi vol. Yes, I am a fan. Ik draag deze nagellak vaak, met grote trots en raad hem graag aan. Ik had nooit verwacht dat ik als een blok zou vallen voor een kleur als deze, but it’s so damn pretty. Wil je Clay-Ton ook toevoegen aan je nagellakcollectie, hij is verkrijgbaar voor € 2.50 bij Kruidvat.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio