Review en NOTD: Gosh Wild Lilac

vrijdag 8 april 2011

Photobucket
De perfecte lavendelkleurige nagellak, mijn zoektocht is eindelijk voltooid. Na een maand lang en goed zoeken, swatches bekijken en veel artikels over lila nagellak lezen, heb ik hem gevonden. De Gosh 571 Wild Lilac is voor mij de paarse kleur die pretty close to perfect is. Natuurlijk deel ik deze blijdschap maar al te graag en hoop ik bij te kunnen dragen aan jullie zoektochten.


Photobucket
Gosh is een merk dat we allemaal wel kennen, het is makkelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en – ik wil het niet budgetproof noemen – niet onwijs duur. Echter kost de nagellak van Gosh per stuk € 6.45, wat ik weer niet heel goedkoop vind voor een nagellak. Maar in mijn geval was het echt ‘the one I was looking for’.  Het flesje bevat 8 ml, wat een fijne hoeveelheid is voor een nagellak. Daarbij wil ik graag opmerken dat het flesje doordacht is vormgegeven. Qua vorm lijkt het op Catrice, maar het fijne is dat op de dop de kleur staat vermeld, zodat je altijd weet welke nagellak in je stash verstopt staat.
Photobucket
Wild Lilac is niet pastelkleurig, maar best wel heftig lavendelpaars – en ja, dat is wat hem zo stoer maakt. Met twee lagen dekt deze nagellak goed en hij heeft een mooie shine. De foto's heb ik gemaakt toen ik de nagellak al drie dagen droeg, chipproof en zeer geschikt voor stressvolle mensen die niet ervan houden elke dag nagels te lakken. Toen ik op Twitter een twitpic plaatste werd me duidelijk dat ik zeker niet de enige liefhebber van deze nagellak was. Een goede tip voor deze mede-liefhebbers, bespaar wat geld en kijk eens naar Catrice Lucky in Lilac. Geloof je me niet dat dit een goede dupe is? Kijk dan eens naar de dupe-test op Beautyfreak. Mijn lente-nagellakje is in ieder geval gevonden!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio