Review en NOTD: Pieces Rough Red

maandag 11 april 2011

Photobucket
Na een klein onderhandelingsprobleem met Zalando.nl op JustSemir – lees hier meer, begon het bij mij te kriebelen. Mijn nieuwsgierige kant is moeilijk te onderdrukken en ik wilde zelf graag ervaren hoe goed of slecht de service van Zalando nou werkelijk was. Om deze te testen bestelde ik een nagellak van Pieces in de kleur Rough Red. Dit was twee vliegen in een klap, want behalve het testen van de Zalandoservice, kon ik ook voor het eerst een Piecesnagellak proberen.


Photobucket
Over Zalando kan ik heel kort en duidelijk zijn, veel bloggers hebben een nare ervaring met Zalando en als ik mezelf als blogger beschouw heb ik dit ook – dit was te lezen in Semirs blog. Maar als ik mezelf als klant beschouw, dan ben ik tevreden over de service die ze mij geleverd hebben. Op zondag plaatste ik mijn bestelling, ik betaalde geen verzendkosten en woensdag ontving ik het doosje met de nagellak erin. Mijn nagellak was heel gebleven en de doos was verder nog voorzien van een bestel- en retourbon. De bescherming in het pakket bestond uit luchtbescherming, of deze voldoende is betwijfel ik. Maargoed, ik mag niet klagen en ik ben blij dat mijn ervaring als klant positief is.
Photobucket
De Pieces nagellakken hoor je heel verschillende verhalen over. Het lijkt alsof sommige lakjes heel dik en stroperig zijn, terwijl andere perfect lakken. Bij het kiezen op Zalando twijfelde ik tussen een nude lak en Rough Red. Ik koos uiteindelijk voor de laatste, omdat deze me net een tikje spannender leek. Ik vind de Pieces lakjes mooi vormgegeven, strak, mooi en ze ogen zeker niet goedkoop. Een ronde dop zou makkelijker zijn bij het lakken van je nagels, maar dat terzijde – het oog wil ook wat. Het flesje bevat 10 ml nagellak en is gemaakt van glas.
Photobucket
Nu, waar het allemaal om gaat: Let’s give my nails some colour! Bij het eerste laagje schrik ik een beetje: ‘Het dekt niet!’ Na het aanbrengen van drie lagen twijfel ik of een vierde nog zin heeft. Drie is meestal mijn persoonlijke limiet. Na drie lagen blijft de lak jelly en redelijk doorzichtig, maar omdat dit er niet slecht uitziet in combinatie met het oranje neem ik dit voor lief. Natuurlijk is het fijner als een lak dekt na een laag, maar helaas komt dat niet heel vaak voor. Na het aanbrengen van de drie lagen, bracht ik de Essence Dry Drops. De combinatie van deze twee nagelproducten was ideaal, mijn nagels waren binnen no time droog.
Photobucket
Toen ik een paar uurtjes met oranje, koraalkleurige – rough red is niet de juiste benaming – mijn leven had geleefd, miste ik de sparkle. Over mijn nagels van mijn ringvingers bracht ik een Hema gouden glitterlak aan en plakte hierop een gouden steentje van Born Pretty Store. Just the way I like it.

Pieces Rough Red is verkrijgbaar in Vero Moda en Pieces winkels en op zalando.nl voor € 2.95.

6 comments:

Milly zei

I adore you blog!! I'm following.

Would love you to enter my CHANEL giveaway:

http://thoroughlymodernmilly5.blogspot.com/2011/03/chanel-giveaway.html

xx

Ingeborg zei

Jammer dat ie zo slecht dekt, hoor. Ziet eruit als een leuk kleurtje!

Beautyill zei

Echt jammer van de dekking zeg! Opzich is de kleur wel mooi namelijk!

Tatjana zei

Super mooie kleur.. en inderdaad erg jammer van de dekking!

Unknown zei

Het slechte dekken vind ik bij deze nagellak niet heel vervelend (: Het geeft een beetje een jelly, speels effect. Hij is in ieder geval niet af te raden door de dekking!

Note: Er is weer iets mis met het nieuwe commentsysteem via Intense Debate, ik probeer het zo snel mogelijk op te lossen.

zei

het kleurtjes zelf is op zich wel mooi, maar ik ben iemand die te lui is om 4 lagen op te doen om het echt helemaal dekkend te hebben ;p

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio