Review: Essence My Skin Refreshing Cleansing Wipes Lime and Cucumber

zaterdag 9 april 2011

Photobucket
Een paar dagen geleden konden jullie lezen over de nieuwe huidverzorginglijn van Essence. My Skin is een huidverzorginglijn voor de jeugdige en jonge huid. Het artikel kunnen jullie hier teruglezen, mochten jullie nieuwsgierig zijn naar de andere producten, de prijzen, de verkrijgbaarheid en de geurlijnen. Om jullie nieuwsgierigheid een beetje op te wekken en mijn eigen nieuwsgierigheid te stillen, ben ik inmiddels in het bezit van een product uit de lijn. Voor jullie test ik de My Skin Refreshing Cleansing Wipes met Lime and Cucumber.

The Skinfit Complex cares for your skin:
- Lime extract refreshes and refines pores - Cucumber extract intensively moisturizes
Photobucket
De vormgeving van de My Skin producten vind ik leuk, ze zien er fris, vernieuwend en jeugdig uit. Ik kan me voorstellen dat dit veel meiden aanspreekt. In dit pakje zitten 25 verfrissende reinigingsdoekjes, voor een prijs van € 1.49. Dit is, wat mij betreft, het grote voordeel van deze lijn, de prijzen. Voor een pakje reinigingsdoekjes van Nivea betaal je al snel € 5. De doekjes beloven een grondige reiniging van watervaste make-up en overige ‘dirt’ op het gezicht. Het resultaat na het gebruik moet een verfriste, egale en goed gehydrateerde huid zijn.

‘Beautiful, clean skin in no time! These convenient cleansing wipes effectively remove dirt and waterproof make-up. The precious active ingredients, enriched with lime and cucumber provide skin with moisture and leave an amazingly refreshed and clarified skin. The gentle alcohol-free lotion is perfectly suitable for sensitive eyes, nothing could be easier or more practical! To top it off: the energizing fresh smell makes it all the more fun! * Use morning and evening, gently wipe over face, eyes and neck until all make-up residue is removed. No need to rinse with water, reseal sachet carefully after use. Ideal for on the go. * After your cleansing routine, use refreshing toner and one of the creams from Essence My Skin.
Skin Care that you can see, feel and smell

Photobucket

Maken deze doekjes alle beloftes waar?
Nee, ze beloven meer dan ze doen. Máár ze zijn erg fijn! De Essence My Skin Refreshing Cleansing Wipes ruiken lekker fris – niet wc-verfrisserfris, maar lekker fris –, halen het grootste deel van je make-up goed van het gezicht af en laten een frisse en gereinigde huid achter. Wat de doekjes niet waarmaken is het verwijderen van waterproof oogmake-up. Alle gezichtsmake-up is goed te verwijderen met de doekjes, maar bij mijn waterproof eyeliner begeeft hij het. Niet of wel kopen? In mijn ogen kun je de doekjes goed aanschaffen, deze doekjes doen hun werk goed en verzorgen mijn huid beter dan menig andere reinigingsdoekjes. De meeste reinigingsdoekjes krijgen het niet voor elkaar om waterproof oogmake-up te verwijderen.

Voor € 1.49 is het echt de moeite waard om deze doekjes te proberen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, dermatologisch getest en alcoholvrij – wat ze ook geschikt maakt voor droge en gevoelige huid. Je zult je dagelijkse reinigingsritueel bij deze doekjes aan moet vullen met een goede oogmake-up remover, maar het lekker verzorgde huidje wat je hiervoor in ruil krijgt, maakt het de moeite waard.

Essence My Skin is nog niet verkrijgbaar in Nederland. In België en Duitsland is deze lijn in maart 2011 verschenen.

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio