Review: Maybelline The One By One Volume Express Mascara

donderdag 7 april 2011

Photobucket
There’s a new one in town! De Maybelline Volume Express mascara One by One is pas het grote beauty-universum in gestuurd. Toen ik deze mascara te koop aangeboden zag op PinkFairy Beauty, kon ik het niet laten. Voor € 5 euro kocht ik deze mascara en testte deze uitgebreid voor Pretty Brilliant. De perfecte mascara vergt veel tijd, moeite en een lange zoektocht van de alledaagse vrouw. Raad ik deze mascara aan of kun je er beter straal aan voorbij lopen? Dat lees je in deze review.


Photobucket
De Maybelline Volum’ Express One By One is voorzien van een innovatief, nieuw en bijzonder borsteltje dat je wimperharen ‘vangt’. Behalve het krullen, kleuren en volume toevoegen aan je wimpers, zorgt deze mascara ook voor ze. De One by One mascara heeft een formule bestaande uit verschillende, verzorgende fruitzuren en de provitamine C.

Photobucket
De zoektocht naar een holy grail mascara is een never ending story en ik blijf graag zoeken naar de ideale mascara. Deze heb ik redelijk gevonden in de L’oréal Telescopic, maar wie weet kan de One by One deze wel verslaan. De huls is in ieder geval hartstikke leuk, lekker knallend. Het fluorescerend koraalrood kun je moeilijk over het hoofd zien en aan de vorm herken je meteen dat het een Maybelline Volum’ Express mascara is – slim concept. De mascara wordt geleverd zoals in Amerika, in een plastic verpakking met de mascaraborstel en de mascarahuls los van elkaar. Een soort van mascara do-it-yourself pakket. Pinkfairy – van wie ik de mascara overgekocht, zie hier – was allergisch voor deze mascara en had hem dus wel eenmalig getest en al in elkaar gezet. De mascara bevat 10,4 ml en belooft: “The lash catcher” Captures, coats and cleans.

Photobucket
Het borsteltje van de mascara is bijzonder. De mascaraborstel is namelijk gemaakt van zacht kunststof en heeft een ovale vorm. Door de vorm breng je de mascara preciezer aan en bereik je ook je binnenste wimpers. Het borsteltje bestaat uit korte, dicht op elkaar staande kunststof stekeltjes. Dit vind ik erg fijn, klontermascara en spinnenpoten worden vermeden, maar op elke wimper blijft een mooi laagje mascara achter. Bij het opschroeven van de dop, voel je dat er een soort ‘sifter’ in de huls is ingebouwd, waardoor je nooit te veel mascara op je borstel kan hebben.
Photobucket
Ik kan er eigenlijk heel kort en krachtig over zijn: Dit is een hele fijne mascara. Hij separeert mijn wimpers mooi, geeft ze een goede diepzwarte kleur zonder ze te verzwaren, heeft een lange houdbaarheid en zorgt niet voor jeukende of gevoelige ogen. Dit is simpelweg een aanrader, het borsteltje werkt fijn en mijn wimpers zien er goed uit. Wil je de Maybelline Volum’ Express One by One ook? In de winkel is hij te koop voor € 14.49. 

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio